11.2 C
Koprivnica
Utorak, 21. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Međužupanijsko natjecanje

FOTO Djeca s teškoćama u razvoju uz pomoć policije savladavala prepreke
F

Ne propustite

Posebno je zabavno i bučno bilo u dvorani Podravskog sunca, gdje su učenici pokazali spretnost na zahtjevnom sportskom poligonu, kojega je trebalo proći u što kraćem roku.

U prostorijama COOR Podravsko sunce u Koprivnici održano je 7. Međužupanijsko natjecanje iz poznavanja prometnh propisa za djecu s teškoćama u razvoju.

Svoje su znanje i vještinu pokazali natjecatelji iz COOR Podravsko sunce Koprivnica, COOR Križevci, V. OŠ Bjelovar, COOR Virovitica i OŠ Dubrava PŠ Farkaševac.

Posebno je zabavno i bučno bilo u dvorani Podravskog sunca, gdje su učenici pokazali spretnost na zahtjevnom sportskom poligonu, kojega je trebalo proći u što kraćem roku. Pritom su morali ubaciti loptu u koš, hodati po krugovima, proći između drvenih palica i provući se ispod prepreke.

Natjecanje je provedeno u organizaciji Policijske uprave koprivničko-križevačke, a djelatnici policije su im pomagali izvršiti zadatke.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

moda s ulica

Neodoljivim osmijehom i koketnom punđicom pokorila gradski korzo

Među brojnima koji su ovog vikenda šetali gradskim korzom bila je i ova prekrasna djevojka koja je svoju jednostavnu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti