17 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Mrazovi okupirali Koprivnicu

FOTO Djed Mraz saonice zamijenio električnim automobilom i darivao djecu na Zrinskom trgu
F

Ne propustite

Nakon Djeda Mraza koji je stigao električnim autom iz Laponije, na motorima su dojurili i njegovi suradnici koji su djeci donijeli stotinjak kilograma slatkiša.

Brojni koprivnički mališani dočekali su Djeda Mraza na Zrinskom trgu, a dostojan doček organiziralo je Društvo naša djeca. Klinci su zajedno s Djedicom pjevali i plesali. Svojim recitacijama razveselila su ga djeca iz vrtića Tratinčica i Smiješak, a posebnom plesnom točkom oduševili su ga članovi plesne skupine OŠ Braća Radić.

– Ispričavam se što malo kasnim, no važno da sam stigao i donio vam poklone. Kao što vidite, snijega nema pa sam saonice morao ostaviti u Laponiji i od Grada posuditi električni automobil – rekao je Djed Mraz koji je nakon plesa s djecom podijelio punu vreću poklona.

Tek nekoliko minuta nakon što je otišao darivati djecu u druge gradove, na motorima su stigli Moto Mrazovi koji su djeci podijelili stotinjak kilograma slatkiša.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×