ZAVRŠNICA

FOTO Dodjelom nagrada svečano zatvoreno državno natjecanje u lovu ribe udicom na plovak

Natjecanje je trajalo od 12. do 14. srpnja na jezerima Šoderica i Jegeniš.

10:00h
0
Foto: Koprivničko-križevačka županija

Svečano zatvaranje i dodjela nagrada najuspješnijim natjecateljima i ekipama na završnici Državnog kupa Hrvatskog športskog ribolovnog saveza u lovu ribe udicom na plovak održano je jučer u restoranu Zrinski u Koprivnici.

David Pivar (Štuka Colmic Torčec) osvojio je prvo mjesto u kategoriji juniora, a kod juniorki je najbolja bila Mihaela Frančić (Podravka Koprivnica). Do titule najuspješnije muške juniorske ekipe stigla je Štuka Colmic Torčec, odnosno kod žena juniorke Podravke Koprivnice.

Varaždin VDE Varaždin najbolja je seniorska ekipa. Članice Štuke Poljanski lug su, pak, bile najbolje seniorke. Pojedinačne seniorske nagrade otišle su u ruke LeeKramar (Agram Piškor) i Dine Hrenara (Bjelka GME Sunja).

Podsjetimo, natjecanje je trajalo od 12. do 14. srpnja na jezerima Šoderica i Jegeniš. Nagrade najboljim seniorima dodijelio je zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić te ujedno primio plaketu zahvale koju je Županija za pomoć u organizaciji primila od HŠRS-a.

Foto: Koprivničko-križevačka županija

Domaćinstvo završnice KUP-a ove je godine pripalo ŠRS-u Koprivničko-križevačke županije, a natjecanje na kojem je nastupilo više od 400 sudionika iz Hrvatske je financijski podržala  Koprivničko-križevačka županija.

Uz zamjenika Ljubića, sudionicima su čestitali i predsjednik HŠRS-a Vladimir Sever, predsjednik ŠRS-a Koprivničko-križevačke županije Ivan Petak, načelnik Općine Drnje Petar Dombaj te zamjenica načelnika Općine Legrad Kristina Turk.

čitam...
Loading...