4.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Komunalac

FOTO U Domu mladih otvorena zanimljiva izložba fotografija Budi IN…Budi GREEN
F

Ne propustite

Sudionici natječaja bili su autori iz cijele Hrvatske, a ukupno je pristiglo 138 fotografija od kojih je odabrano njih 34 za postav izložbe.

Izložba fotografija Budi IN…Budi GREEN otvorena je u Domu mladih u Koprivnici, povodom obilježavanja Međunarodnog dana zaštite ozonskog omotača i Europskog tjedna mobilnosti, a u organizaciji Komunalca i platforme Mediapitch.

Izložbu su otvorili Maja Hleb, predsjednica Uprave Komunalca, Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Koprivnice i Mario Periša, fotograf i koordinator natječaja.

Sudionici natječaja bili su autori iz cijele Hrvatske, a ukupno je pristiglo 138 fotografija od kojih je odabrano njih 34 za postav izložbe.

Ocjenjivački sud u sastavu Marko Miščević, urednik fotografije Jutarnjeg lista, Mario Periša, fotograf i viši predavač fotografije na Sveučilištu Sjever, Petar Sabol, fotograf, FIAP, Marijan Špoljar likovni kritičar, Rosana Ratković, povjesničar umjetnosti, Petra Bijač, PR&Marketing Komunalac,  i Branimir Puhek, Komunalac, odabrao je četiri najbolje fotografije.

Prvu nagradu osvojila je fotografija Zagađenje autora Aleksandra Tomulića, drugu nagradu fotografija Budi in autora Svena Rastovca, treću fotografija Posadi cvijet autorice Vesne Špoljar, a posebnu nagradu ocjenjivačkog suda osvojila je serija fotografija Stablo autora Bojana Koštića.

– Organiziranjem fotografskog natječaja i izložbe želja nam je bila probuditi svijest o ekologiji, važnosti recikliranja i sakupljanja otpada s ciljem da se potakne građane da iskoriste mogućnosti koje imaju te da brinu za ljepši i zeleniji grad, jer svatko od nas može učiniti nešto za spas prirode i ozonskog omotača koji čuva Zemlju – kažu iz Komunalca.

Izložba je otvorena do 23. rujna, a posjetitelji je mogu razgledati u radnom vremenu Doma mladih Koprivnica.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bogat program

FOTO/VIDEO Fešta u Drnju, guštanje u specijalitetima i veselje uz tamburaše, Đurđevo je okupilo brojne mještane i goste

Veselo je u Drnju povodom Đurđeva, a mještani uživaju uz bogat program. Sajam domaćih proizvoda i rukotvorina počeo je u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×