12.4 C
Koprivnica
Subota, 13. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
BOGATI SPORTSKI VIKEND ZA ATLETIČARE

FOTO Dora Lovrinović osvojila naslov kadetske prvakinje i postala prva atletičarka koja je ove godine istrčala 60 metara ispod osam sekundi
F

Dora Lovrinović osvojila je treće mjesto i brončanu medalju na utrci na 80 metara te prvo mjesto i naslov državne prvakinje na utrci na 60 metara čime je postala jedina mlada kadetkinja Hrvatske koja je ove godine spomenutu dionicu otrčala ispod osam sekundi

Ne propustite

Iza članova Atletskog kluba Koprivnica još je jedan uspješan sportski vikend.

U subotu su nastupili na prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete i mlađe kadetkinje te kadete i kadetkinje koje se održalo u Varaždinu, a nekoliko mladih atletičara ostvarilo je zapažene rezultate. U konkurenciji kadeta, Ivan Bebek je osvojio osmo mjesto na utrci na 100 metara s preponama, dok je Lukas Petrić osvojio 18. mjesto na utrci na 60 metara. U konkurenciji mlađih kadeta, Petar Slavinić je osvojio 15. mjesto u bacanju vortexa i sedmo mjesto na utrci na 400 metara, Dorian Držanić je osvojio 12. mjesto na utrci na 400 metara, Luka Kolonić je osvojio 16. mjesto na utrci na 400 metara i 17.mjesto na utrci na 60 metara, dok je Teo Ištvan je osvojio 25. mjesto na utrci na 60 metara.

Štafeta mlađih kadeta na 4×60 metara u sastavu Teo Ištvan, Petar Slavinić, Luka Kolonić i Dorian Držanić je osvojila šesto mjesto u vremenu 33:85 sekundi.

U konkurenciji mlađih kadetkinja, Karla Obranović je osvojila 67. mjesto na utrci na 60 metara, Tija Požgaj je osvojila 61. mjesto na utrci na 60 metara, Lana Grudić je osvojila 48. mjesto na utrci na 60 metara, Zara Rupčić je osvojila 35. mjesto na utrci na 60 metara, dok je Dora Lovrinović osvojila treće mjesto i brončanu medalju na utrci na 80 metara te prvo mjesto i naslov državne prvakinje na utrci na 60 metara čime je postala jedina mlada kadetkinja Hrvatske koja je ove godine spomenutu dionicu otrčala ispod osam sekundi.

Štafeta mlađih kadetkinja na 4×60 metara u sastavu Tija Požgaj, Lana Grudić, Zara Rupčić i Dora Lovrinović je osvojila sedmo mjesto u vremenu 33:18 sekundi.

Koprivnički atletičari u nedjelju su nastupili na prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete i mlađe kadetkinje u Varaždinu gdje su ostvarili solidne rezultate. U konkurenciji kadeta, Ivan Bebek je osvojio 14. mjesto na utrku na 300 metara s preponama, a Lukas Petrić je osvojio 16. mjesto na utrci na 100 metara. U konkurenciji mlađih kadeta, Petar Slavinić osvojio je 28. mjesto u skoku u dalj i 11. mjesto na utrci na 200 metara, Dorian Držanić osvojio je 12. mjesto na utrci na 200 metara, Luka Kolonić je osvojio 20. mjesto na 200 metara i 14. mjesto u skoku u dalj, dok je Teo Ištvan osvojio 34. mjesto u skoku u dalj.

Štafeta mlađih kadeta na 4×200 metara u sastavu Teo Ištvan, Petar Slavinić, Luka Kolonić i Dorian Držanić je osvojila sedmo mjesto, a štafeta mlađih kadetkinja na 4×200 metara u sastavu Tija Požgaj, Karla Obranović, Zara Rupčić i Dora Lovrinović je osvojila 11. mjesto.

U konkurenciji mlađih kadetkinja Karla Obranović osvojila je 59. mjesto na utrci na 200 metara, Tija Požgaj je osvojila 57. mjesto na utrci na 200 metara, Zara Rupčić je osvojila 34. mjesto na utrci na 200 metara, dok je Dora Lovrinović osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju na utrci na 200 metara te sedmo mjesto na utrci s 200 metara s preponama.

atletski klub koprivnica
Ustupila Sonja Rušak
atletski klub koprivnica
Ustupila Sonja Rušak
atletski klub koprivnica
Ustupila Sonja Rušak
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rasinjski ljepotan

FOTO Pogledajte kako će izgledati novi dvorac Inkey, bit će to pravi turistički biser sjevera Hrvatske

Mnogo je bilo skeptika kad je Županija kupila derutni dvorac Inkey u Rasinji za 60-ak tisuća eura. Ova se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×