12.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 24. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
na dan državnosti

FOTO Đurđevačka HVIDR-a organizirala tradicionalne Sportske susrete hrvatskih ratnih vojnih invalida
F

Otvorenju susreta nazočio je i predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković koji se zahvalio i čestitao braniteljima u svoje osobno ime i u ime gradonačelnika, na dosadašnjem radu udruge i hvalevrijednoj organizaciji sportskih susreta

Ne propustite

Povodom Dana državnosti članovi Udruge HVIDR-a Đurđevac jučer su na Lovačkom domu Mičetinac održali tradicionalne Sportske susrete hrvatskih ratnih vojnih invalida Koprivničko- križevačke županije.

Prvo su u jutarnjim satima odali počast poginulim hrvatskim braniteljima, a potom je održano natjecanje u visećoj kuglani.

– Otvorenju susreta nazočio je i predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković koji se zahvalio i čestitao braniteljima u svoje osobno ime i u ime gradonačelnika, na dosadašnjem radu udruge i hvalevrijednoj organizaciji sportskih susreta čime je uveličana proslava Dana državnosti – poručuju iz Grada.

Predsjednik đurđevačke HVDIR-e Željko Matkov je pak istaknuo da je naglasak na druženju, a ne toliko na natjecanju.

– Cilj je da se ratni vojni invalidi i branitelji druže, da razgovaraju te se tako međusobno povežu i podržavaju. Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovali su braniteljske udruge iz Đurđevca, Koprivnice i Križevaca – rekao je Matkov.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

vrhunske izvedbe

FOTO Muzej Grada Đurđevca ispunili mladi željni klasične glazbe, nastupio je Zagrebački puhački trio

Zagrebački puhački trio nastupio je u Muzeju grada Đurđevca pred mnogobrojnom publikom. Trio je izveo skladbe hrvatskih i inozemnih skladatelja,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti