22.3 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Utvrda stari grad

FOTO Đurđevački fotografi izložbom prikazali kako kroz objektiv vide Advent
F

Izložbu je otvorio gradonačelnik Hrvoje Janči koji je tom prilikom pohvalio izložene fotografije i doprinos autora okupljenih oko đurđevačkog foto kino kluba.

Ne propustite

Članovi Foto kino kluba Picok Đurđevac u atriju i veži utvrde Stari grad postavili su izložbu fotografija na temu Adventa, posebnog dijela godine uoči Božića.

Izloženo je 30 fotografija kojima su đurđevački fotografi prikazali različita viđenja Adventa, pretežno u Đurđevcu i ovom dijelu Podravine.

Izložbu je otvorio gradonačelnik Hrvoje Janči koji je tom prilikom pohvalio izložene fotografije i doprinos autora okupljenih oko đurđevačkog foto kino kluba. S nekoliko prigodnih riječi o izložbi prisutnima se obratila i članica kluba Anđela Lenhard Antolin koja je naglasila zanimljivost i kreativnost svjetlopisnih promišljanja đurđevačkih foto-umjetnika.

Na izložbi Advent svoje su fotografije izložili Željko Car, Karlo Dragica, Zdravko Dragica, Đuro Grčić, Nena Dijanošič, Anđela Lenhard-Antolin, Ivan Nemet, Branimir Novosel, Veljko Miletić, Darko Kekelj, Dražen Mikluldaš, Stjepan Mikuldaš, Zvonimir Šiptar, Josip Švaco i Mato Zeman.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Neviđeno

Podravski prevarant morao u zatvor pa si izbio sedam zubi, dobio je odgodu na tri mjeseca!

Jedan je podravski prevarant sa šireg ludbreškog područja morao na izdržavanje zatvorske kazne u trajanju od godinu dana. No,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×