24 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
sportski centar lučko

FOTO Đurđevački karatisti vratili se s Prvenstva Hrvatske do 14 godina s tri medalje u džepu
F

Jakob Đebro u starijoj kategoriji uz odlično prikazane borbe gubi u 3. kolu i biva zaustavljen u borbi za medalju ali njegovo vrijeme tek dolazi.

Ne propustite

U sportskom centru Lučko u Zagrebu održano je prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste do 14 godina.

Prvenstvo je trajalo dva dana i na prvenstvu su nastupili najbolji natjecatelji iz cijele Hrvatske. Naš klub otišao je na natjecanje sa osam naših boraca od kojih su neki išli u dvije starosne kategorije.

Prvi dan nastupili su Jakob Đebro, Niko Marović, Ivan Juričić, Domagoj Kesak, Gordan Pecikozić i Valerio Prevedan. Iako su dečki pokazali odlične borbe nažalost medalja ovaj put nije bilo. Drugi dan prvenstva nastupili su Lea Hrženjak, Jakob Đebro, Ivan Juričić, Domagoj Kesak, Sebastijan Mesarov i Valerio Prevedan koji su ostvarili super rezultate.

Domagoj Kesak i Valerio Prevedan u odličnim borbama osvajaju srebrnu medalju i postaju Viceprvaci Hrvatske dok je Ivan Juričić osvojio brončanu medalju i u kontinuitetu četvrtu godinu zaredom osvaja medalju sa državnog prvenstva.

Lea Hrženjak i Sebastijan Mesarov u borbama za brončano odličje gube i osvajaju visoko 5. mjesto tako da je malo nedostajalo da osvojimo još dvije brončane medalje ali ovaj put presudilo je iskustvo protivnika i sportska sreća. Jakob Đebro u starijoj kategoriji uz odlično prikazane borbe gubi u 3. kolu i biva zaustavljen u borbi za medalju ali njegovo vrijeme tek dolazi.

Sa našim natjecateljima je u subotu bio glavni trener Luka Cestar dok je u nedjelju bila trenerica Valentina Benc, a oba dana borbe je budno pratio i pomagao trenerima predsjednik Karate kluba Ivan Juričić. Za ovo prvenstvo naše borce pripremali su treneri Luka Cestar, Valentina Benc i kondicijski trener Ivor Bolteković Tkalec i oni su zadovoljni rezultatima i prikazanim borbama i čestitaju još jednom zajedno sa upravom kluba svima koji su osvojili odličje i svima koji su nastupili i branili boje našeg kluba i našeg Grada Đurđevca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vikend rekorderi

Uspio voziti bicikl s “natankanih” 3,33 promila, a opet se jurcalo kroz poznatu ravnicu kao da nema sutra

Podravsko-prigorska policija imala je podosta posla tijekom prošlog vikenda, kada su ubilježili čak 154 prometna prekršaja. Među njima se izdvojio...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×