18.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
uzbuna u bajkogradu

FOTO Đurđevačkim učenicima i vrtićarcima predstavom pokazano kako i zašto se razvrstava otpad
F

Cilj projekta je povećanje svijesti stanovništva o važnosti odgovornog postupanja s komunalnim otpadom, s posebnim naglaskom na sprječavanje nastanka nepotrebnih količina otpada i pravilno odvajanje otpada u kućanstvima

Ne propustite

Uzbuna u Bajkogradu naziv je predstave koju su održali članovi Dječje glumišne sekcije Gradskog kazališta Đurđevac polaznicima Dječjeg vrtića Maslačak Đurđevac i učenicima Osnovne škole Đurđevac.

Cilj je bio pokazati kako i zašto se razvrstava otpad te da treba iskoristiti sve ono što kupimo kako se okoliš ne bi dodatno zagađivao.

– Ovom je porukom završila predstava koja je dio još jednog eko projekta u našem gradu koje u sklopu promocije odvojenog prikupljanja otpada provodi Grad Đurđevac.
Naši vrijedni učenici i vrtićarci redovito razvrstavaju otpad u spremnike za odvojeno prikupljanje otpada koji se nalaze ispred škole i vrtića, ali i putem onih koje imaju svojim razredima i odgojnim skupinama – ističu iz Grada.

I gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči je dodao da je važno djeci od najranije dobi usaditi osjećaj za ekološki način života, ali da se preko najmlađih utječe na roditelje koji se često uključuju u organizirane aktivnosti.

– Cilj projekta je povećanje svijesti stanovništva o važnosti odgovornog postupanja s komunalnim otpadom, s posebnim naglaskom na sprječavanje nastanka nepotrebnih količina otpada i pravilno odvajanje otpada u kućanstvima – rekao je Janči.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U susjedstvu

UPRAVO Muškarac nožem na smrt izbo starijeg, ženu razrezao, u bolnici je

​Kako upravo doznajemo, danas  oko 17.25 sati dogodilo se strašno ubojstvo. Naime, policija navodi kako se ubojstvo dogodilo u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×