Četvrta skupština

FOTO DVD Herešin na godišnjoj skupštini potvrdio dosadašnje vodstvo, uskoro kupuju svoj prvi kombi

DVD Herešin definitivno će ove godine dobiti jedno kombi vozilo, a svakako ćemo pokušati opremiti i adekvatan prostor za parkiranje, a taj dio dogovorit ćemo svi zajedno s Gradom Koprivnicom, rekao je predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Koprivnice Ivan Golubić.

14:52h
0
dvd heresin godisnja skupstina
Foto: Sonja Markić

Najmlađe dobrovoljno vatrogasno društvo u Koprivnici, DVD Herešin, u subotu je na svojoj četvrtoj redovnoj izborno-izvještajnoj skupštini potvrdilo izbor dosadašnjeg predsjednika Josipa Lončarića i zapovjednika Dalibora Tehtrlea, koji će društvo voditi i u sljedećem petogodišnjem mandatnom razdoblju.

Društvo je lani održalo tek nekoliko aktivnosti zbog ograničenja koja je donijela pandemija koronavirusa. U sklopu sustava Civilne zaštite, članovi DVD-a Herešin u ophodnjama su proveli 72 sata, u radnoj akciji uredili su svoje prostorije te su za božićne blagdane ukrasili bor ispred spremišta. Dva člana, Josip Lončarić te Ivan Pehak, završila su osposobljavanje, i to za vatrogasne dočasnike.

Predsjednik je također predstavio plan rada za ovu godinu, iz kojeg je izdvojio daljnje osposobljavanje članova, uređenje prostorija, izradu nadstrešnice i nabavku kombi vozila te opreme i osobne zaštitne opreme, kao i sudjelovanje na natjecanjima ako epidemiološka situacija to dopusti.

Skupštini su prisustvovali i predsjednik VZG-a Ivan Golubić te tajnica Ines Štefanić.

– DVD Herešin definitivno će ove godine dobiti jedno kombi vozilo, a svakako ćemo pokušati opremiti i adekvatan prostor za parkiranje, a taj dio dogovorit ćemo svi zajedno s Gradom Koprivnicom – rekao je Ivan Golubić.

S njime se složio i gradonačelnik Jakšić koji je napomenuo kako će se osigurati prostor u sklopu obnove cijelog kompleksa u kojem se nalaze prostorije DVD-a Herešin.

Foto: Sonja Markić
Foto: Sonja Markić
Foto: Sonja Markić
Foto: Sonja Markić
Foto: Sonja Markić
Foto: Sonja Markić