5.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
sljedeća je u Đurđevcu

FOTO Edukativna tribina Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi
F

Zadnja edukativna tribina održat će se 23. svibnja u Đurđevcu  u  zgradi INA-e s početkom u 10 sati.

Ne propustite

U  križevačkom hotelu Kalnik u organizaciji Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Koprivničko-križevačke županije održana je javna edukativna tribina pod nazivom Uloga obitelji i društva u skrbi za starije osobe. Na tribini su sudjelovali zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, ravnatelj Centra za socijalnu skrb Koprivnica Danijel Rušak, član Savjeta Božidar Štubelj i predsjednica Gradskog društva Križevci Đurđica Trbus.

Okupljenima se obratio zamjenik Ljubić koji je čestitao Savjetu na organizaciji tribine istaknuvši  istaknuo važnost koju obitelj i društvo imaju u skrbi za starije. Predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar naglasio je potrebu većeg angažmana svih članova društva i institucija  kako bi osobe starije životne dobi, a posebice umirovljenici imale veću sigurnost i kvalitetu života. Ravnatelj CSS Koprivnica Danijel Rušak je održao prezentaciju te pojasnio kroz koje aktivnosti i programe Centar nastoji biti što konkretniji  u rješavanju problema populacije treće dobi.

Zadnja edukativna tribina održat će se 23. svibnja u Đurđevcu  u  zgradi INA-e s početkom u 10 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

DREGER MU NIJE OPROSTIO

S povećom količinom promila uhvaćen za volanom, takva je i novčana kazna

Tjedan nije dobro počeo za 51-godišnjeg vozača u Molvama. Kako je izvijestila policija, on je u ponedjeljak u večernjim satima...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×