6.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
sljedeća je u Đurđevcu

FOTO Edukativna tribina Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi
F

Zadnja edukativna tribina održat će se 23. svibnja u Đurđevcu  u  zgradi INA-e s početkom u 10 sati.

Ne propustite

U  križevačkom hotelu Kalnik u organizaciji Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Koprivničko-križevačke županije održana je javna edukativna tribina pod nazivom Uloga obitelji i društva u skrbi za starije osobe. Na tribini su sudjelovali zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, ravnatelj Centra za socijalnu skrb Koprivnica Danijel Rušak, član Savjeta Božidar Štubelj i predsjednica Gradskog društva Križevci Đurđica Trbus.

Okupljenima se obratio zamjenik Ljubić koji je čestitao Savjetu na organizaciji tribine istaknuvši  istaknuo važnost koju obitelj i društvo imaju u skrbi za starije. Predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar naglasio je potrebu većeg angažmana svih članova društva i institucija  kako bi osobe starije životne dobi, a posebice umirovljenici imale veću sigurnost i kvalitetu života. Ravnatelj CSS Koprivnica Danijel Rušak je održao prezentaciju te pojasnio kroz koje aktivnosti i programe Centar nastoji biti što konkretniji  u rješavanju problema populacije treće dobi.

Zadnja edukativna tribina održat će se 23. svibnja u Đurđevcu  u  zgradi INA-e s početkom u 10 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

prijavite se

Općina Hlebine svoje će starije mještane razveseliti uskrsnicom, evo kako do nje

Kao i svake godine tako i u ovo vrijeme blagdana Općina Hlebine pomaže svojim mještanima koji se nalaze u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti