19.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 23. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
VELIKA ULAGANJA

FOTO Evo kako izgledaju radovi na izgradnji 15 milijuna kuna vrijedne sportske dvorane u Svetom Ivanu Žabnom
F

Župan Koren je nakon obilaska gradilišta izrazio zadovoljstvo dinamikom radova kazavši kako je riječ o kapitalnom projektu koji će osigurati adekvatne uvjete za učenike i nastavnike te značajno doprinijeti  razvoju cjelokupne lokalne zajednice.

Ne propustite

Župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek jučer su obišli radove na izgradnji sportske dvorane Osnovne škole “Grigor Vitez” u Svetom Ivanu Žabno. Župana i suradnike dočekali su načelnik Općine Nenad Bošnjak, predsjednik Općinskog vijeća Krešimir Habijanec, predsjednik Uprave tvrtke Radnik Mirko Habijanec te ravnatelj OŠ “Grigor Vitez” Tomislav Hanžeković.

Župan Koren je nakon obilaska gradilišta izrazio zadovoljstvo dinamikom radova kazavši kako je riječ o kapitalnom projektu vrijednom gotovo 15 milijuna kuna koji će osigurati adekvatne uvjete za učenike i nastavnike te značajno doprinijeti  razvoju cjelokupne lokalne zajednice.

Zahvalio je načelniku Bošnjaku na partnerstvu u projektu u kojem Općina i Županija zajednički sudjeluju s po 50 posto udjela, izvođačima radova na kvalitetnom obavljaju poslova te podsjetio kako se trenutno dvorane grade u još četiri općine na području županije u sklopu županijskog Programa izgradnje dvorana ukupne vrijednosti 70 milijuna kuna s uključenom opremom za dvorane.

Načelnik Bošnjak je zahvalio županu na inicijativi te istaknuo izvrsnu suradnju sa Županijom kazavši kako će dvorana biti izgrađena prema najvišim standardima te na zadovoljstvo svih korisnika koji su uključeni u ovu iznimno značajnu razvojnu investiciju za područje općine Sveti Ivan Žabno.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dani općine

FOTO/VIDEO Kralj zabave Zlatko Pejaković pokazao zašto je legenda, Ivančani uživaju u nezaboravnim hitovima

Malo je još legendi hrvatske estrade kao što je Zlatko Pejaković. U sklopu proslave Dana općine Koprivnički Ivanec svojim je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×