25.1 C
Koprivnica
Petak, 24. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Sigurno na dva kotača

FOTO Evo zašto je danas koprivnički trg pun policije
F

Ne propustite

Cilj akcije je promicanje prometne kulture svih sudionika u prometu, a poglavito vozača mopeda i motocikla – kažu iz policije.

Ako se pitate zašto je Koprivnica danas puna policije, ne brinite, nije se ništa strašno dogodilo, a policija je tu upravo da bi se spriječile nesreće na cesti.

Na Zrinskom trgu danas, u subotu, održava se Preventivna akcija Sigurno na dva kotača.

Kako bi se smanjilo stradavanje ove kategorije vozača u prometu, ali i upozorili ostali sudionici u prometu na prisutnost brzih dvokotača, Postaja prometne policije Koprivnica u suradnji s Auto klubom Koprivnica, po sedmi puta organizira ovu preventivnu akciju.

U pomoć su im priskočili i mnogobrojnih moto klubovi s područja djelovanja policijske postaje.

– Cilj akcije je promicanje prometne kulture svih sudionika u prometu, a poglavito vozača mopeda i motocikla – kažu iz policije.

Defile vozača mopeda i motocikla // Foto: Matija Gudlin
Defile vozača mopeda i motocikla // Foto: Matija Gudlin

Osim izložbe mnogobrojnih mopeda i motocikla, posjetitelje je posebno zanimala vježba volontera Crvenog križa, koji su pružali pomoć unesrećenom vozaču mopeda i motocikla Pokazali su kako imobilizirati ozlijeđenog, pravilno skinuti kacigu te sve što je potrebno znati da se u prvim sekundama pomogne unesrećenom.

Održalo se i natjecanje u vožnji mopedom i motociklom na poligonu postavljenom od strane djelatnika Auto kluba Koprivnica.

Defile za sve smrtno stradale sudionike u prometu, odvijao se u uvjetima normalnog toka prometa, uz pratnju policijskih službenika motociklista.

Oko podneva, započelo je natjecanje u spretnosti vožnje na mopedu i motociklu, a po završetku natjecanja, oko 13 sati, bit će proglašeni najspretniji vozač mopeda i motocikala, dodjela nagrada te još jedna defile vožnja ulicama grada.

Dolaskom povoljnijih vremenskih uvjeta, na prometnicama se znatno povećala frekvencija prometa. Osim vozača bicikla na prometnicama sudjeluje i velik broj vozača mopeda i motocikla.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Krim istraživanje

Postariji gospodin popunjavao budžet prodajom duhana, u nevolji je jer je oštetio državni proračun

Zbog prodavanja duhana jedan se vremešni gospodin našao u nevolji i kazneno će odgovarati. Nakon kriminalističkog istraživanja, policija javlja da...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×