ples

FOTO Filip Obran i Karla Šmitlehner osvojili zlatne medalje na međunarodnom plesnom natjecanju u Varaždinu

Mateja Kolarić osvojila je u svojoj kategoriji pojedinaca u obje discipline treća mjesta i brončane medalje.

08:15h
0
Foto: ŠPK Koprivnica
Foto: ŠPK Koprivnica

Protekle subote u Varaždinu je održano međunarodno plesno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima u organizaciji plesnog kluba Takt iz Varaždina i Hrvatskog sportskog plesnog saveza za Trofej Grada Varaždina.

Natjecalo se je oko 250 natjecatelja, što u parovima, pojedinačno i u formacijama, iz 17 klubova a sudilo je sedam sudaca. Trofej grada Varaždina otvorio je gradonačelnik Ivan Čehok, a Trofej je osvojio plesni par u najjačoj konkurenciji u standardnim plesovima Božidar Leščić-Paula Zouhar iz PK Harmony, a u latinsko-američkim Filip Pelko-Nika Jelić iz PK Academia, oba kluba iz Zagreba.

Među natjecateljima bio je i plesni par iz ŠPK Koprivnica, Filip Obran-Karla Šmitlehner koji su u kategoriji odrasli D3 osvojili u obje plesne discipline prva mjesta i zlatne medalje.

Mateja Kolarić osvojila je u svojoj kategoriji pojedinaca u obje discipline treća mjesta i brončane medalje, Kristina Cvitić u kategoriji mladež C od polufinala do finala osvojila je 5. i 8.mjesto, dok je Lana Stančir osvojila je 8. i 6. mjesto.

Sljedeće natjecanje je u Zagrebu.

čitam...