15.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SLIJEDI

FOTO Film koprivničke redateljice Karle Lulić prikazuje se na svjetskom festivalu Queens u New Yorku
F

Iako je sniman još 2018. u ruševinama Grada Zagreba, film nevjerojatno rezonira s trenutnom situacijom u kojoj čovječanstvo živi u izolaciji, strahu od drugog i potrebi da se ujedini da bi se spasilo.

Ne propustite

Nakon vrlo uspješne nacionalne premijere na Pulskom filmskom festivalu u velikoj Areni, film “Slijedi…” koprivničke produkcije Dobar film prikazuje se u New Yorku na Svjetskom festivalu Queens New York, koji se održava od 23. lipnja do 3. srpnja 2021.

Film nagrađivane koprivničke redateljice Karle Lulić nastao je u partnerstvu s producentskim kućama Interfilm i Poster iz Zagreba, te Mailuki films iz Španjolske, a sufinanciran je sredstvima Grada Koprivnice u iznosu od 58 tisuća kuna, Grada Zagreba i Grada Rijeke u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom. Također, partneri na projektu su i koprivnički Komunalac d.o.o i Koprivničke vode.

U filmu su briljirale naše velike glumice Asja Jovanović, Helena Buljan, Antonija Čutić i Milka Podrug-Kokotović. Priča je to o posljednjoj generaciji čovječanstva i zadnjih kapima vode koje se nalaze u zgradi u kojoj žive četiri babe. Preporuka je ne izlaziti iz svojih stanova, naročito ako uz sebe imate nešto zaliha vode.

Iako sniman još 2018. u ruševinama Grada Zagreba, film nevjerojatno rezonira s trenutnom situacijom u kojoj čovječanstvo živi u izolaciji, strahu od drugog i potrebi da se ujedini da bi se spasilo.

Karte za projekcije su u prodaji, festival se održava na lokaciji i online, a točan datum projekcije filma “Slijedi…” bit će poznat uskoro.

Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nezgoda

FOTO Poplava u prometnoj koprivničkoj ulici, hidrant popustio i potopio cestu vodom

Prava poplava upravo se događa u Ulici Stari Brežanec u Koprivnici. Hidrant je "popustio" iz iz njega teče voda po...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×