30.2 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
BOW VS. PLECTRUM

FOTO Glazbena radionica Hojsaka i Novosela u koprivnički Domoljub privukla ljubitelje glazbenog stvaralaštva
F

Koprivnički kontrabasist Tihomir i tamburaš Filip polaznicima edukacije prenijeli su dio svojeg bogatog znanja i iskustva.

Ne propustite

U petak, 21. svibnja, u dvorani “Domoljub” u Koprivnici održana je glazbena radionica Tihomira Hojsaka i Filipa Novosela. Radionica pod nazivom “Tradicija kao inspiracija za orginalno autorstvo, nastala u suorganizaciji Pučkog otvorenog učilišta i Umjetničke škole “Fortunat Pintarić”, bila je namijenjena svima koji se bave stvaralaštvom u glazbi, a žele naučiti nešto više o tradiciji.

Koprivnički kontrabasist Tihomir i tamburaš Filip, obojica jazz glazbenici, na neposredan su način, kroz brojne primjere i neposredan pristup, polaznicima edukacije prenijeli dio svojeg bogatog znanja i iskustva.

Duo od 2016. godine djeluje zajedno pod nazivom Bow vs. Plectrum. Skupa su pokrenuli novi pravac, koji je osigurao preko 70 koncerata godišnje diljem svijeta. Njihov album prvijenac proglašen je najboljim izdanjem za 2016. godinu te je osvojio tri nominacije za diskografsku nagradu Porin.

Foto: POU Koprivnica
Foto: POU Koprivnica
Foto: POU Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

INSPIRATIVNO I POUČNO

FOTO Koprivničku knjižnicu popunili ljubitelji TEDxKoprivnicaLibrary konferencije

Ove je subote koprivnička, ali i šira publika ponovno imala priliku upoznati zanimljive govornike i inspirirati se njihovim jedinstvenim...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×