10.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
COOR Podravsko sunce

FOTO U Goli djeca s teškoćama u razvoju sudjelovala u jedinstvenom međužupanijskom fotografskom natjecanju
F

Tema ovogodišnjeg natjecanja bila je Ljepota Prekodravlja, kojom su prilikom djeca posjetila i fotografirala Golu, Ješkovo, Dravu, Repaš, Ždalu i Čambinu.

Ne propustite

U Općini Gola održano je međužupanijsko fotografsko natjecanje za djecu s teškoćama u razvoju.

Projekt natjecanja “Vjerujem da bih mogao, uz Vašu pomoć znam da mogu” osmislio je Krešimir Juratović, a ovogodišnje, šesto po redu natjecanje zajednički su organizirali COOR Podravsko sunce, Humanitarna zaklada i FKK Podravina.

Cilj projekta je kod djece razvijati osjećaj korisnosti za vlastito i opće dobro, promicati ideju korisnosti i pozitivnosti bavljenja aktivnostima za vlastitu dobrobit i dobrobit svoje zajednice.

Tema ovogodišnjeg natjecanja bila je Ljepota Prekodravlja, kojom su prilikom djeca posjetila i fotografirala Golu, Ješkovo, Dravu, Repaš, Ždalu i Čambinu. Pomoć tijekom natjecanja, djeci i mentorima pružao je i zamjenik načelnika Općine Gola Marko Horvat.

Djeca su posjetila i znamenitosti Prekodravlja // Foto: COOR Podravsko sunce

Natjecala su se djeca iz pet hrvatskih županija – Koprivničko-križevačke, Varaždinske, Virovitičko-podravske, Međimurske i Zagrebačke.

Koprivničko-križevačku županiju u ovom natjecanju predstavljali su Matija Brkić, Vendel Oršuš i Saša Vlahović sa svojim mentorom Krešimirom Juratovićem.

Otvorenje izložbi te podjela nagrada i priznanja održat će su u COOR-u Podravsko sunce, 5. svibnja u 11 sati, a u sklopu obilježavanja njegovog Dana.

Ovo fotografsko natjecanje za učenike s teškoćama u razvoju jedinstveno je u Republici Hrvatskoj, te time Koprivničko-križevačka županija i Grad Koprivnica postaju perjanica novog odnosa spram djece s teškoćama u razvoju i jedinstveni centar umjetničke fotografije u Hrvatskoj…jer ondje, gdje zdrav prilazi bolesnom, jak slabom, moćan nemoćnom ondje nastaje bolji i pravedniji svijet – zaključio je Krešimir Juratović iz Podravskog sunca.

Natjecanje je održano pod pokroviteljstvom Općine Gola i načelnika Stjepana Milinkovića.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Indira napravila pravi party, svojom vatrenom energijom “prodrmala” sve

U Pitomači se slavi Vidovo i Dani općine, a Indira Forza dobro je "prodrmala" mještane na prvom koncertu vikend...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×