4.6 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
VIŠEMILIJUNSKI PROJEKT

FOTO Gotovo 20.000 stanovnika iz Đurđevca i šest općina dobit će besplatni priključak na novi vodovodni sustav
F

Ukupna vrijednost projekta je 282.013.010,84 kuna, dok iznos bespovratnih sredstava iznosi 196.280.281,42 kuna, a projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda

Ne propustite

Na području Grada Đurđevca i Općina Virje, Novigrad Podravski, Ferdinandovac, Novo Virje, Kloštar Podravski i Podravske Sesvete u tijeku je izvršenje projekta  Izgradnja vodnokomunalne infrastrukture aglomeracija čiji je doprinos unapređenje sustava javne vodoopskrbe, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda, a koji će omogućiti stanovnicima besplatan priključak na vodu i kanalizaciju.

Priključenje gotovo 11.300 stanovnika na novi sustav javne odvodnje i 9500 stanovnika na novi sustav vodoopskrbe značit će osjetno povećanje kvalitete života na području
aglomeracija te će velika većina njih iskoristiti mogućnost besplatnog priključka koju nudi ovaj projekt.

Komunalije su upravo na najvećem događanju u gradu Đurđevcu, Picokijadi, održale i javno predstavljanje projekta kako bi ukazali na važnost i dobrobit ovog velikog projekta za stanovnike ovog područja, a naglasak je upravo na besplatnim priključcima na vodu i kanalizaciju.

Ukupna vrijednost projekta je 282.013.010,84 kuna, dok iznos bespovratnih sredstava iznosi 196.280.281,42 kuna, a projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda.

Za detaljne informacije oko besplatnog priključka možete saznati upitati isporučitelju vodnih usluga Komunalije d.o.o. Đurđevac mailom na info@komundju.hr ili putem telefona +385 48 812 304 ili +385 98 975 4458.

aglomeracija
Izvor: PJR Consulting
aglomeracija
Izvor: PJR Consulting
aglomeracija
Izvor: PJR Consulting
aglomeracija
Izvor: PJR Consulting
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Novo izdanje

RENESANSNI FESTIVAL Poznati prvi detalji o ovogodišnjoj manifestaciji, evo kada ćemo na bedeme

Renesansni festival i ove će godine krasiti koprivničke bedeme, a poznate su prve informacije o manifestaciji. Tako će se ove...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×