9 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ugodno druženje

FOTO Grad Đurđevac upriličio Božićni domjenak za kraj još jedne uspješne godine
F

Veliki salon ovom prilikom je postao mjesto svečanog domjenka i druženja, gdje su mnogobrojni gosti imali priliku doživjeti ambijent i ugođaj prostora u staroj utvrdi, a na kraju druženja gosti su kao poklon dobili na dar kalendar za 2019. godinu.

Ne propustite

U prekrasnom ambijentu Velikog salona u Muzeju Grada Đurđevca organiziran je prigodni Božićni domjenak i druženje za kraj uspješne godine. Na domjenak su bili pozvani vijećnici Gradskog vijeća, ravnatelji gradskih ustanova, direktori komunalnih poduzeća, ravnatelji obrazovnih ustanova, predsjednici mjesnih odbora, predsjednici i članovi udruga, kulturni amateri, predsjednici sportskih klubova, počasni građani, suradnici i poslovni partneri.

Na samom početku Božićnog druženja Đurđevčice su svojim pjesmama okupljene uvele u blagdansko i adventsko vrijeme. Prisutne je pozdravila voditeljica Đurđevčica i vijećnica Gradskog vijeća Kristina Benko Markovica te je ovom prilikom svima poželjela svima svako dobro povodom nadolazećih blagdana.

Okupljene je pozdravio gradonačelnik Hrvoje Janči.

– Na kraju smo jedne od najuspješnijih godina u povijesti Đurđevca. U provedbi imamo 29 projekta ukupno vrijednih 70 mil. kuna, prijavljeno je još 11 projekata ukupno vrijednih 35 mil. kuna i još imamo spremnih 7 projekata za prijavu na natječaje u najavi ukupno vrijednih 22 mil. kuna. U ovo vrijeme Europskih fondova kada su natječaji dostupni tražimo određenu kreativnost i pokušavamo sve projekte koje imamo u Đurđevcu prijaviti na te fondove. Kombinacija gdje mi imamo saborskog zastupnika u Zagrebu i svu njegovu pomoć pokazala se odličnom za naš grad, a on vodi brigu i o đurđevačkim projektima, ali i o strateškim projektima važnima za cijeli naš kraj. Svi ovi projekti polako mijenjaju vizuru našega grada, stoga smo te promjene pokušali prikazati kroz novi kalendar 2019. godine. Zahvaljujem se svima koji sudjeluju u stvaranju boljeg i ljepšeg Đurđevca, svima koji se trude i vjerujem da mi svi zajedno možemo stvoriti još bolji Đurđevac u kojem će naša djeca ostati živjeti i raditi, Đurđevac po mjeri svakog čovjeka – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči te je svima poželio sretan Božić i Novu godinu.

Saborski zastupnik i predsjednik vijeća Željko Lacković svima se zahvalio na dolasku na već tradicionalni gradski domjenak.

– Sve naše udruge rade i kreiraju događaje u našem gradu i tako obogaćuju ponudu Đurđevca i Podravine. One kroz svoj rad čuvaju našu kulturu i baštinu te ih prenose na naše najmanje sugrađane. Đurđevac je mjesto koje vodi brigu o prošlosti i tradiciji, ali i o budućnosti. Posebna zahvala svim gospodarstvenicima koji i u prevrtljivim vremenima uspijevaju investirati u našem gradu, što čuvaju i otvaraju radna mjesta. Naš grad je prije sedam godina bio na koljenima, a mi se sada svi zajedno trudimo da on bude grad budućnosti, grad koji pruža ugodan i sretan život za sve mlade. U narednom periodu okrenut ćemo se gospodarstvu i poduzetništvu kroz opremanje naših zona i izgradnju tehnološkog parka. Želimo da se našim primjer vođenja grada, gdje svi članovi Gradskog vijeća volontiraju, gdje su svi zaposlenici Grada i ustanova socijalno osjetljivi i skupljaju novac za najpotrebitije povedu i drugi gradovi i općine. Naš grad je zdrav grad koji će se nastaviti razvijati kroz rad gospodarstvenika i kroz projekte. Ako je Đurđevac do sada bio poznat po najštedljivijem gradonačelniku, u narednom vremenu biti će poznat po najuspješnijem gradonačelniku što se tiče povlačenja sredstava iz EU. Đurđevac će biti broj jedan u Hrvatskoj po povlačenju sredstava – rekao je saborski zastupnik i predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković te se pridružio gradonačelnikovim čestitkama.

Veliki salon ovom prilikom je postao mjesto svečanog domjenka i druženja, gdje su mnogobrojni gosti imali priliku doživjeti ambijent i ugođaj prostora u staroj utvrdi, a na kraju druženja gosti su kao poklon dobili na dar kalendar za 2019. godinu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori

PRVE IZLAZNE ANKETE za II. izbornu jedinicu: HDZ ima šest mandata, SDP četiri, Domovinski pokret dva, mandat dobio i Možemo te MOST

U 19 sati zatvorena su sva birališta. Prema prvim izlaznim anketama, koje često pokazuju prilično precizne rezultate situacija je sljedeća. U...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×