19.9 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
poslovna prilika

FOTO Grad Koprivnica iznajmljuje društveni dom u Miklinovcu i sve što s njim dolazi u paketu, evo kako možete postati “vlasnik” trgovine i doma
F

Naravno, ako se pustite u ovu avanturu i iznajmite prostor, dužni ste u narednom periodu plaćati sve režijske troškove i sve ostale pripadajuće troškove vezane za korištenje poslovnog prostora

Ne propustite

Grad Koprivnica daje u zakup poslovne prostore društvenog doma Miklinovec koji se nalazi na broju 99A, a u sklopu kojeg se nalazi zgrada, dvorište i nadstrešnica.

Također, iznajmljuje se i trgovina površine 24,69 m2, kao i pripadajuće spremište i WC.

Krajem rujna, točnije 29. dana u prošlom mjesecu objavljen je javni natječaj za zakup spomenutog poslovnog prostora i to na neodređeno vrijeme.

– Za građevinu u kojoj su smješteni poslovni prostori izdan je energetski certifikat kojim su poslovni prostori svrstani u B energetski razred. Prostor se uzima u zakup u zatečenom stanju. Troškove investicijskog i tekućeg održavanja poslovnog prostora kao i eventualne troškove investicijskih radova potrebnih za obavljanje djelatnosti u poslovnom prostoru kao i ishođenje potrebne dokumentacije i dozvola, snosi zakupac – navedeno je u natječaju Grada.

Društveni dom Miklinovec
FOTO: Denis Košćak

Dodali su kako zakupac nema pravo na povrat navedenih uloženih sredstava, niti po toj osnovi na umanjenje zakupnine.

Naravno, ako se pustite u ovu avanturu i iznajmite prostor, dužni ste u narednom periodu plaćati sve režijske troškove kao što je potrošnja električne energije, plina i vode, odvoz smeća, komunalnu naknadu, naknadu za uređenje voda te sve ostale pripadajuće troškove vezane za korištenje poslovnog prostora.

Iz Grada napominju da se najam plaća svakog desetog dana u mjesecu za tekući mjesec.

– Natjecatelji mogu biti sve pravne osobe i obrti pod uvjetom da nemaju dospjelih nepodmirenih obaveza prema Gradu Koprivnica – napominju iz gradske uprave.

Društveni dom Miklinovec
FOTO: Denis Košćak

Ponude se šalju poštom ili se predaju u pisarnici Gradske uprave zaključno s 9. listopadom.

– Javna sjednica Povjerenstva za provođenje natječaja obavit će otvaranje ponuda 13. listopada u 14 h. Sjednica povjerenstva održat će se u prostorijama Gradske uprave. Ponude koje se zaprime u gradu Koprivnici nakon navedenog roka, neće biti razmatrane na javnoj sjednici 13.10.2023. godine, nego će biti razmatrane na narednoj sjednici. Ako dva ili više natjecatelja podnesu jednaku ponudu, prednost ima onaj čija je ponuda prije zaprimljena – zaključili su iz Grada.

Dodaju kako natjecatelj koji uspije u natječaju, prije zaključenja ugovora o zakupu poslovnog prostora, obvezni su Gradu Koprivnici dostaviti bjanko zadužnicu na iznos od 1.328,00 eura, odnosno 10.005,82 kune.

Društveni dom Miklinovec
FOTO: Denis Košćak

– Najpovoljnijim ponuditeljem u natječaju smatrat će se onaj tko uz ispunjenje uvjeta iz natječaja ponudi najviši iznos zakupnine – piše u Javnom natječaju.

Sve detalje, kao i uvjete ovog natječaja pogledajte na LINKU.

Društveni dom Miklinovec
FOTO: Denis Košćak
Društveni dom Miklinovec
FOTO: Denis Košćak
Društveni dom Miklinovec
FOTO: Denis Košćak
Društveni dom Miklinovec
FOTO: Denis Košćak
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nepravomoćno

PA KAJ JE TO? Pijan na fešti u Društvenom domu razbio čašu od 2 deci, Sud ga kaznio 700 eura?!

Koliko puta ste bili vani s društvom, malo vas je ponijelo pa ste na zvuk omiljene vam pjesme posegli...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×