28.8 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nova KCstruja

FOTO Grad i RWE najavili da će građani dobiti najveći popust na struju u Hrvatskoj i jednu potpuno novu besplatnu uslugu
F

RWE će nove proizvode testirati u Koprivnicu što znači da će Koprivničanci imati privilegiju dobiti sve usluge prije ostatka Hrvatske, rekao je Zoran Miliša.

Ne propustite

RWE i Grad Koprivnica danas su službeno počeli suradnju kroz dvije tvrtke, Koprivnica opskrbu i Koprivnica plin.

Tom se prigodom u prostorijama Grada predstavila uprava tih dviju tvrtki te predsjednik uprave RWE-a u Hrvatskoj Karl Kraus, a više o suradnji rekla je i direktorica Komunalca Maja Hleb, kao i zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić.

– Opet pomičemo granice poslovanja gradova u Hrvatskoj. Cijeli svijet se mijenja velikom brzinom, a danas ulazimo u period kada i mi u Koprivnici moramo sebi odgovoriti jesmo li i želimo li biti ili jednostavno nismo. Biramo želimo li ići naprijed, biti grad budućnosti, inovacija i razvoja ili želimo biti okrenuti nazadnjaštvu i stagnaciji. Ovo je možda i najveći korak na tom putu, snažno se pozicioniramo kao lider ove regije koji spremno čeka promjene koje nas zasigurno čekaju u ovoj zemlji. Koprivnica ima potencijal, to pokazuju i dosadašnji razvojni rezultati i snaga našeg gospodarstva, ali i u našim Koprivničancima i Koprivničankama imamo snagu, elan, motiv i srce da Koprivnica postane jedna od najsjajnijih gospodarskih zvijezda ove zemlje – rekao je Jakšić.

Prisutnima se obratio i predsjednik uprave RWE-a u Hrvatskoj Karl Kraus, koji je optimističan u vezi suradnje s koprivničkim tvrtkama i smatra da RWE, koji je u Hrvatskoj 20 godina i jedini nudi objedinjene usluge struje i plina, može učiniti Koprivnicu najjačim gradom u Hrvatskoj u energetskom poslovanju.

Foto: Matija Gudlin

Maja Hleb početak suradnje s RWE-om vidi kao početak novog smjera za grad i tvrtku.

– Napravili smo dobar posao za Koprivnicu i Komunalac. Danas je 59 godina od osnivanja Komunalca i ima određene simbolike u tome što danas krećemo u novom smjeru – smatra direktorica.

Čeh Miroslav Zaur u upravi je tvrtke KC Plin, s čijim je stanjem zadovoljan, no vidi prostor za poboljšanja. Istaknuo je da će se raditi na unaprjeđenju općenite razine upravljanja i posebice financijskog upravljanja, a namjerava i unaprijediti usluge za korisnike te prilagoditi tvrtku novoj ekonomskoj situaciji u zemlji.

Foto: Matija Gudlin

Na čelu uprava Koprivnica opskrbe je Zoran Miliša, koji je predstavio i konkretnu ponudu pripremljenu za građane Koprivnice i županije koji odluče potpisati za novu uslugu nazvanu KCstruja. Ona se sastoji od tri dijela – jedan je taj da će Koprivnica imati najveći popust na struju u državi, 12 posto na trenutnu cijenu, drugi je da će svaki potpisnik dobiti dvije LED žarulje u vrijednosti 100-tinjak kuna, a treći da imaju pravo na besplatnu uslugu savjetnika za uštedu, specijalista koji će napraviti analizu potrošnje svih energenata u kućanstvu. Kombinacija tih triju aspekata, kaže Miliša, može u jednom kućanstvu uštedjeti i oko 1700 kuna godišnje ili više.

– Uz to, RWE će nove proizvode testirati u Koprivnicu što znači da će Koprivničanci imati privilegiju dobiti sve usluge prije ostatka Hrvatske – zaključio je Miliša.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

INSPIRATIVNO I POUČNO

FOTO Koprivničku knjižnicu popunili ljubitelji TEDxKoprivnicaLibrary konferencije

Ove je subote koprivnička, ali i šira publika ponovno imala priliku upoznati zanimljive govornike i inspirirati se njihovim jedinstvenim...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×