10.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nakon odličnih rezultata

FOTO Gradonačelnik Jakšić ugostio uspješne sportaše osnovnih i srednjih škola
F

Učenici koprivničkih osnovnih i srednjih škola ostvarili su izvrsne sportske rezultate na državnoj razini

Ne propustite

U prostoru Gradske vijećnice gradonačelnik Mišel Jakšić jučer je upriličio prijam za učenike i njihove mentore koprivničkih osnovnih i srednjih škola koji su ostvarili izvrsne sportske rezultate na državnoj razini.

– Lijepo je znati da naše osnovne i srednje škole ostvaruju fantastične sportske rezultate. Vrijednost više ovih rezultata je činjenica da Koprivnica ne spada među veće hrvatske gradove kao i u sportske centre sa puno većom sportskom poviješću nego što to ima naša Koprivnica – rekao je gradonačelnik Jakšić.

Foto: Grad Koprivnica

Naime, učenici Osnovne škole Braća Radić osvojili su u konkurenciji od 1000 osnovnih škola treće mjesto prema ostvarenim rezultatima na državnim i međunarodnim natjecanjima.

Mladi šahisti iz škole Antun Nemčić Gostovinski u mjesecu studenome postali su državni prvaci ostavivši iza sebe 23 ekipe iz svih krajeva Hrvatske.

Koprivničkoj Gimnaziji Fran Galović dodijeljena je nagrada za drugo mjesto u konkurenciji 430 srednjih škola u Republici Hrvatskoj, a mladi gimnazijalci postali su i državni šahovski prvaci.

– Ovaj rezultat je plod jedne sinergijske suradnje naših obrazovnih institucija Gimnazije Fran Galović i Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski i naših sportskih društava, odnosno šahovskih klubova Podravka i Koprivnica – rekao je predsjednik Šahovskog kluba Podravka Hrvoje Matijević.

Prijamu su uz gradonačelnika Jakšića sudjelovali i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, pročelnik Dario Jembrek, te ravnatelji Vjekoslav Robotić, Darko Sočev i Krešo Grgac zajedno sa suradnicima.

Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravljanje mjesnim grobljima

NOVOST Naša općina aplikacijom omogućuje pretragu grobnih mjesta i pokojnika

Općina Molve implementirala je novi sustav upravljanja mjesnim grobljima u naselju Molve i Repaš. Radi se o besplatnoj pretrazi grobnih...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×