PONOVNO U KLUPAMA

FOTO Gradonačelnik Janči i ravnatelj Domišljanović obišli đurđevačke područne škole i podijelili lijepe poklone

Janči je, ujedno, najavio nastavak preventivne akcije Grad s najljepšim dječjim osmijehom u koju će se uključiti Dječji vrtić Maslačak.

11:14h
0
Foto: Grad Đurđevac

Gradonačelnik Đurđevac Hrvoje Janči i ravnatelj Osnovne škole Đurđevac Danijel Domišljanović obišli su đurđevačke područne škole u Mičetincu, Čepelovcu, Budrovcu, Sirovoj i Suhoj Kataleni.

Uz lijepe želje, prvašićima su poklonili pernice, reflektirajuće kabanice, jabuke i četkice za zube, a potonje dvoje ostale je učenike dočekalo na klupama. Janči je, ujedno, najavio nastavak preventivne akcije Grad s najljepšim dječjim osmijehom u koju će se uključiti Dječji vrtić Maslačak.

Učenicima su za poklon pripremili i knjigu o pješčanom dječaku Pjesku koju je napisala Božica Jelušić.

– I vi ćete tijekom školske godine sa svojim učiteljicama i učiteljima posjetiti Đurđevačke pijeske i, kao i Pjesko, upoznati s bogatim životinjskim i biljnim svijetom koji tamo živi. Na klupama su vas dočekale i knjige te radne bilježnice koje vam je osigurao grad, ali i četkice za zube i jabuke. Statistike u Hrvatskoj pokazuju da naša djeca prednjače po broju pokvarenih zubi, a kako bi se to promijenilo u našem gradu, i u vrtiću krećemo s edukacijama i brojnim kreativnim aktivnostima kako bi se djeci od najranije dobi ukazalo na važnost higijene usta i zubi. Želim vam puno uspjeha u novoj školskoj godini, a vama, prvašići, osim uspjeha želim da ovaj dan pamtite po lijepim i sretnim trenucima – kazao je gradonačelnik, a prenijele gradske stranice.

čitam...
Loading...