6.8 C
Koprivnica
Utorak, 27. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
svjetski dan

FOTO Gradonačelnik posjetio djelatnike Crvenog križa kako bi im čestitao njihov dan, Rajn: Cijela zajednica zna koliko ste tu za društvo
F

Ne propustite

Povodom Svjetskog dana Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, gradonačelnik Mario Rajn sa suradnicima je posjetio Gradsko društvo Crvenog križa Križevci kako bi im uputio čestitke na ovom važnom danu.

– Cijela zajednica zna koliko ste tu za društvo, kako po pitanju humanitarnog, tako i po pitanju socijalnog – istaknuo je gradonačelnik i dodao kako ga raduje da radovi na energetskoj obnovi zgrade idu sukladno planu i da će po završetku istih djelatnici imati puno bolje uvjete za rad.

Zahvalu gradonačelniku na posjeti uputio je predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Križevci Franjo Husinec.

– Mi i dalje provodimo one akcije kojima je Crveni križ i počeo, pomagati onima kojima je pomoć potrebna. Od rata, ratnih uvjeta pa do mirnodopskih uvjeta. Ti humanitarni programi su na prvom planu, zatim dolaze socijalni programi pa i mnogo toga – rekao je.

Gradsko društvo Crvenog križa Križevci
Franjo Husinec // Foto: Grad Križevci

Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Križevci Antonija Pukec osvrnula se na niz aktivnosti u Tjednu Crvenog križa.

– Ovogodišnji slogan obilježavanja Svjetskog dana Crvenog križa je “Sve što radimo, radimo od srca” i evo mogu se stvarno složiti da je to istina jer puno aktivnosti u Crvenom križu se zapravo odvija mimo radnog vremena i svi ovi ljudi i svi volonteri su angažirani zaista puno sati pa se s te strane zaista zahvaljujem. Hvala vam na suradnji i nadam se da ona biti i dalje ovako dobra kao i do sada – rekla je.

Gradsko društvo Crvenog križa Križevci
Antonija Pukec // Foto: Grad Križevci

Predsjednica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Đurđica Trbus osvrnula se na brojne aktivnosti koje se provode u društvima na području županije.

– Započeli smo niz projekata i uspješno ih proveli. Sad smo na već 110 provedenih projekata, a to se malo koje društvo može pohvaliti. Vama hvala što ste uvijek partneri na projektima, naročito na projektu Zaželi gdje smo zaposlili 33 žene u prvom projektu, u drugom 40 žena pa sada u ovom zadnjem 31 ženu, a planiramo aplicirati na novi Zaželi i zaposliti 50 žena – istaknula je.

Gradsko društvo Crvenog križa Križevci
Đurđica Trbus // Foto: Grad Križevci

Pored čestitki povodom Svjetskog dana Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, ovaj posjet bila je i prilika da se obiđu radovi u sklopu energetske obnove zgrade Gradskog društva Crvenog križa Križevci.

Riječ je o radovima vrijednima 212.717,95 eura od čega 72.545,65 eura sufinancira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a ostatak Grad Križevci.

U posjeti su bili i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Krešimir Brunović te savjetnica za energetsku učinkovitost, zaštitu okoliša i prostorno uređenje Ivana Dubravec.

Gradsko društvo Crvenog križa Križevci
Foto: Grad Križevci
Gradsko društvo Crvenog križa Križevci
Foto: Grad Križevci
Gradsko društvo Crvenog križa Križevci
Foto: Grad Križevci
Gradsko društvo Crvenog križa Križevci
Foto: Grad Križevci
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Na svu sreću

Učenik koji je danas skočio s prvog kata škole nalazi se izvan životne opasnosti

Izvijestili smo danas o učeniku koji je stradao u padu s prvog kata Osnovne škole u Ludbregu. Kako doznaje Dnevnik.hr,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×