11.7 C
Koprivnica
Srijeda, 12. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Energetska konferencija

FOTO Gradonačelnik Rajn u Celju govorio o iskustvima Križevaca u projektu Sunčanih krovova
F

Govorio je o važnosti uključivanja građana u energetsku tranziciju.

Ne propustite

Na poziv organizatora, gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn sudjelovao je na SEEnergy, Energetskoj konferenciji sa stručnim sajmom koja je održana u Celju.

Riječ je o najvećem B2B događaju na temu energetike u Jugoistočnoj Europi koji nudi odgovore stranih i domaćih stručnjaka na pitanja iz područja energetike s kojima se suočavaju lokalne zajednice, tvrtke i veliki industrijski koncerni.

– Mario Rajn govorio je o važnosti uključivanja građana u energetsku tranziciju te se osvrnuo na projekt Križevačkih sunčanih krovova, KLIK i Energetsko-klimatski ured – rekli su iz Grada Križevaca.

Ova međunarodna energetska konferencija okupila je oko 600 posjetitelja i 86 govornika, održano je deset tematskih skupova te je sudjelovalo 20 izlagača s ciljem suradnje i razmjene ideja radi stvaranja održivije i učinkovitije energetske budućnosti.

Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

intervju

Željko Grgačić: Pitomača će dobiti novi trg, a u planu je izgradnja nove škole, vrtića i doma za starije

Povodom Dana općine Pitomača razgovarali smo s načelnikom Željkom Grgačićem o brojnim projektima koje se provode u općini te...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×