prijateljska

FOTO Graničar minimalno poražen u generalki s Vrbovcem, sve riješeno u prvom dijelu

Prvih tridesetak minuta proteklo je bez nekih šansi, većinom je Vrbovec imao loptu i pokušavao ubacivanjima preko boka napraviti višak, ali su to Picoki dobro očistili. Lijepu igru otežavalo je sparno vrijeme i visoke temperature. 

17:55h
0
graničar đ vrbovec   jk
Foto: Jurica Karan

Na pomoćnom travnjaku ŠRC-a Vlado Lešćan Duspe u 17 sati svoj su prijateljski susret započeli Graničar Đurđevac i Vrbovec. Generalka je ovo za đurđevački Graničar koji u prvom kolu na svom terenu dočekuje Tehničar.

S druge strane, današnji protivnik im je Vrbovec, momčad koja se natječe u Trećoj HNL Središte. Trener Brgles danas je na travnjak momčad postavio u 4-3-3, odnosno 4-5-1 kad je u pitanju obrambeni dio igre.

Na golu je Vlašiček, u obrani stoperi su Žagi i Lenardić, lijevi bok zauzima Kožar, desni Levačić. Zadnji vezni je Topolčić, a uz njega su Jan Fusić i Šantek. Desno krilo je Zvonimir Fusić, lijevo krilo je Palaić, dok je u vrhu napada Ivian Đurić.

Prvih tridesetak minuta proteklo je bez nekih šansi, većinom Vrbovec je Vrbovec imao loptu i pokušavao ubacivanjima preko boka napraviti višak, ali su to Picoki dobro očistili. Lijepu igru otežavalo je sparno vrijeme i visoke temperature.

Taman pred kraj prvog poluvremena Vrbovec je poveo eurogolom, da bi Jan Fusić izjednačio na 1-1. Kad su svi mislili da je kraj prvog dijela, Vrbovec je iz slobodnjaka zabio za 1-2.

U drugom poluvremenu rezultat se nije promijenio tako da je ostalo 1-2 za Vrbovec. 

 

 

 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW