FOTO Hanžeković i Kuzmić u samome vrhu

0

Odlično peto mjesto nakon 6. kola natjecanja drži Mirko Hanžeković iz ŠRD Klen Sveta Marija s 36 bodova, dok je Hrvoje Kuzmić iz ŠRK Šoderica na šestom mjestu s 38 bodova.

Na rijeci Dobri, u Hreljinu kod Ogulina, 18. i 19. lipnja 2016. godine održana su dva kola prvenstva Hrvatske spin lige (ribolov pastrva s obale umjetnim mamcima). U ligi sudjeluje 13 natjecatelja među kojima i Hrvoje Kuzmić iz ŠRK Šoderice Koprivnica, dok Mirko Hanžeković iz Koprivnice sudjeluje kao natjecatelj ŠD Klen iz Svete Marije u Međimurju.

Rijeka Dobra na području Hreljina spada u najbrži i najdivlji dio Dobre kojim gospodari Srd Ogulin i kao takav u potpunosti odgovara zahtjevima lige a ujedno je i atraktivna voda za ribolov s mnogo prirodne ribe, posebno potočne pastrve.

Ribolov je bio dobar. Uukupno je nakon dva dana natjecanja u trajanju po 4 sata ulovljeno više od 300 riba, a vremenski uvjeti bili su gotovo idealni, uz malo povišeni vodostaj rijeke Dobre.

- Oglas -

U 5. kolu natjecanja najbolje rezultate ostvarili su Mario Matijašić iz ŠRD Ogulin, Boris Šiljeg iz ŠRD Krka iz Knina i Jasmin Šubašić iz ŠRD Samobor.

U 6. kolu natjecanja prvo mjesto osvojio je Hrvoje Kuzmić iz ŠRK Šoderica Koprivnica, drugo mjesto osvaja Mario Matijašić iz ŠRD Ogulin, dok je Boris Šiljeg iz ŠRD Krka iz Knina bio treći.

Nakon 6. kola natjecanja u vodstvu lige je Boris Šiljeg iz ŠRD Krka iz Knina s 19 bodova, drugo mjesto drži Mario Matijašić iz ŠRD Ogulin sa 20 bodova, a Jasmin Šubašić iz ŠRD Samobor s 34 boda je treći. Na četvrtom mjestu nalazi se Mijo Boras iz ŠRD Peščenice Zagreb s 35 bodova.

Odlično 5. mjesto nakon 6. kola natjecanja drži Mirko Hanžeković iz ŠRD Klen Sveta Marija s 36 bodova, dok je Hrvoje Kuzmić iz ŠRK Šoderica na 6. mjestu s 38 bodova.

U prvih osam još se nalaze na 7. mjestu Dorijan Šimunčić iz ŠRD TPK Zagreb I Ante Mrkonja iz ŠRD Krka Knin na 8. mjestu.

Domaćin natjecanja 5. i 6. kola lige bio je ŠRD Ogulin čiji su članovi izvrsno pripremili i organizirali natjecanje dok je glavni sudac bio Dražen Stipetić iz Ogulina, inače predsjednik sudačkog povjerenstva Hrvatskog sportsko ribolovnog saveza.

Zadnja dva kola lige održavaju se polovicom rujna na jednoj od predviđenih staza za natjecanje, ovisno o vodostaju rijeka u Gorskome kotaru.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime