17 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
drugo izdanje adventske utrke

FOTO Hitre drape nastupile na Zagreb Advent Run-u, osvojile nagradu za najbolje ruho
F

Ne propustite

Atletičarke AK Koprivnica, Hitre drape, nastupile su ovu nedjelju 10. prosinca, na drugom izdanju zagrebačke adventske utrke Zagreb Advent Run na 5 i 10 kilometara. Iako je temperatura bila ispod nule, atmosfera je bila i više nego odlična.

Posebnost utrke Zagreb Advent Run bila je u tome što su sudionici bili odjeveni u prigodne adventske kostime. Tako je užim središtem Zagreba, u čarobnoj atomosferi Adventa, trčalo tisuću petsto trkača odjevenih u Djedove Božićnjake, vile i vilenjake, sobove i druge likove iz božićnih priča.

Utrka je bila humanitarnog karaktera, a novac se prikupljao za pomoć udruzi Ljubav na djelu roditelja djece oboljele od malignih bolesti koja se liječe u Klinici za dječje bolesti Zagreb.

Nakon utrke u kristalnoj dvorani hotela The Westin održana je dodjela nagrada za nabolje trkače i kostime. Hitre drape osvojile su nagradu za najbolje grupno ruho te su nagrađene sa startninom za jednu od utrka u 2018. godini koju organizira Run Croatia.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×