ZAVRŠETAK RADOVA

FOTO Hrvači Podravke trenirat će u obnovljenom prostoru, montiran je ormar, kupljena oprema te dodani motivacijski crteži

Na tri su mjesta iscrtani motivi vezani uz hrvanje, a pomoć u radu trenera bit će funkcionalni, zidni sat.

12:30h
0
Foto: Hrvački klub Podravka Facebook

Hrvački klub Podravka završio je s uređenjem hrvačke dvorane, usporedno s krajem energetske obnove Osnovne škole Braće Radić. S obzirom da proračunom nije obuhvaćeno unutrašnje uređenje, klub je vlastitim sredstvima i radom trenera te članova uredio dvoranu.

Koprivničanci će sada vježbati u zakrpanoj, obojenoj i saniranoj dvorani. Najupečatljivija je, svakako, nova cerada. Montirani su, također, ormar za trenažnu opremu i nosači za užad, kupljena četiri nova užeta za penjanje duljine pet metara, dok su zidovi obučeni stiroporom, spužvom i zaštitnom gumom, a dodane su i judo strunjače. K tome, modificirana sprava za dizanje utega premještena je na mjesto čime više neće ometati rad na borilištu.

Dodatno, na tri su mjesta iscrtani motivi vezani uz hrvanje, a pomoć u radu trenera bit će funkcionalni, zidni sat. Kako stoji na službenoj Facebook stranici kluba, treneri će tom novinom i uz pomoć daljinskog upravljača biti kreativniji u planiranju i programiranju treninga jer naprava osim prikazivanja vremena i datuma, ima brojne mogućnosti.

čitam...
Loading...