23.5 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Glas čitatelja

FOTO I VIDEO // Mole već mjesec dana, bez odgovora, čitatelj: Užas, ovjese na autu se više i ne isplati mijenjati
F

Što se tiče malčiranja, ono je počelo od Kunovec Brega, ali je došlo do manjeg kvara stroja.

Ne propustite

Mještanima prigradski naselja u Koprivnici, pogotovo onima koji žive na rubnim područjima, uz nerazvrstane ceste pa i kalnjce sigurno nije svejedno. Pogotovo u vrijeme kad je više kišnih dana – poput ovih početkom lipnja.

– Htio bih i ovim putem pozvati javne službe, jer direktno smo ih kontaktirali više puta. Od Kominga, komunalnog redara, pa čak i gradsku upravu e-mailom… – priča jedan od stanovnika koprivničkog prigradskog naselja Močile.

– Nitko se ne odaziva već mjesec i pol dana. Živimo u Močilama, klanjec lijevo poslje crkve. Sve je obraslo tako da više ne možeš proći autom, a da ne zguliš boju na agaciju, bazgu i sve što raste. Na putu su grabe i kolomije od pola metra, još od kiše od prije mjesec dana. – piše čitatelj i navodi kako mu je neki dan kći išla u školu i nasred klanjca je bila zmija.

Malčiranje stalo – pokvario im se stroj

– Zmije nam ulaze u dvorište svako malo. Održavamo svoj dio klanjca, kosimo, špricamo koliko možemo, ali to je javno i ne bismo trebali. Cijeli klanjac stvarno ne možemo… Lisice su gotovo svaki dan u klanjcu, pogotovo ujutro kad dijete ide u školu. Obećali su asfalt prije sedam godina, jer je 100 metara više bazen za vodu no na žalost ništa od toga – jada se ovaj stanovnik Močila koji kaže i kako mu se više na autu ne isplati mijenjati ovijes jer je za godinu dana opet gotov.

Poslali smo upit i Grad Koprivnicu, a oni su nam odgovorili:

– Što se tiče ceste, Koming će nakon što stane kiša (najvjerojatnije u srijedu) krenuti sa šodranjem. Ovaj put kreću od Bakovčica i idu po redu sve do Kunovec Brega. Što se tiče malčiranja, ono je počelo od Kunovec Brega, ali je došlo do manjeg kvara stroja. Nakon što se ubrzo popravi, nastavit će sa malčiranjem od Kunovec Brega prema Bakovčicama (opet po redu bez preskakanja) – pojasnili su u Gradu.

močile
Foto: Čitatelj
močile klanjac
Foto: Čitatelj
močile klanjac cesta
Foto: Čitatelj
močile
Foto: Čitatelj
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Neviđeno

Podravski prevarant morao u zatvor pa si izbio sedam zubi, dobio je odgodu na tri mjeseca!

Jedan je podravski prevarant sa šireg ludbreškog područja morao na izdržavanje zatvorske kazne u trajanju od godinu dana. No,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×