velika svečanost

FOTO Ida Šimunčić i Ognjen Mergon najbolji križevački sportaši, evo tko je sve dobio prestižna priznanja

Za onaj glazbeni, kulturni dio zaduženi su bili članovi Glazbene škole Albert Štriga. Nakon završetka svečanosti druženje je nastavljeno na zajedničkom domjenku. 

20:43h
0
Foto: Red Ring Production
Foto: Red Ring Production

Križevačka dvorana Razvojnog centra i Tehnološkog parka bila je dom velikoj svečanosti koja se održava svake godine početkom iste. Riječ je o proglašenju najuspješnijih sportašica, sportaša, sportskih djelatnika i ekipa grada Križevaca u netom završenoj 2019. godini. Cijeli program počeo je u 18 sati.

Najuspješnija sportašica Križevaca u prošloj godini je Ida Šimunčić iz AK Križevci, dok je najuspješnijim sportašem proglašen njen klupski kolega Ognjen Mergon.

Najuspješnijom perspektivnom sportašicom Križevaca u prošloj godini proglašena je Marina Matejaš iz Ženskog rukometnog kluba Radnik Križevci. U muškoj konkurenciji tu je nagradu ponio Matija Udvari, član Streljačkog kluba “Križevci 1252”.

Ženska ekipa Atletskog kluba Križevci ponijela je priznanje za najuspješniji ženski sportski klub, a brzinci Motociklističkog kluba Križevci su najuspješniji muški klub. Najuspješnija muška perspektivna ekipa su juniori Streljačkog kluba “Križevci 1252”.

Zoran Jandroković iz TKD Kluba “Radnik” Križevci najuspješniji je sportski trener prošle godine. Zaslužnim sportskim djelatnikom za prošlu godinu proglašen je Ivica Benčak iz Motociklističkog kluba Križevci.

Posebna priznanja dobili su Veronika Drljačić, Neven Krulić, i Iva Katalenec za postignute rezultate te NK Radnik Križevci povodom 110. obljetnice kluba.

Nagrade laureatima uručili su gradonačelnik Mario Rajn, Marko Katanović, župan Darko Koren i Branko Hrg.

Za onaj glazbeni, kulturni dio zaduženi su bili članovi Glazbene škole Albert Štriga. Nakon završetka svečanosti druženje je nastavljeno na zajedničkom domjenku.