prijateljske utakmice

FOTO Imbriovec slavio na prijateljskom gostovanju u Ferdinandovcu, Legrađani poraženi u Donjoj Dubravi

Ivandija je inače iz Ferdinandovca, tako da je zapaprio 'svojima'. 

08:53h
0
Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

U Ferdinandovcu je jučer odigrana prijateljska pripremna utakmica između istoimenog domaćina i Borca iz Imbriovca. Poveo je Ferdinandovac preko Karana koji je pospremio loše očišćenu loptu vratara gostiju, da bi tik pred kraj prvog dijela Vručina glavom poravnao na 1-1.


U drugom dijelu moglo se vidjeti više golova. Gosti su s dva gola Kovačića stigli u vodstvo 1-3, da bi se domaćin vratio preko Peršića i Đipala. Brzonogi Đipalo prošao je kao brzi vlak kroz obranu gostiju u zabio za izjednačenje u 80. minuti. Tek što se krenulo s centra obrana Ferdinandovca poklonila je loptu Vručini koji nesebično dodaje Ivandiji. On nije imao težak posao, gurnuo je loptu u praznu mrežu za konačnih 3-4.

Ivandija je inače iz Ferdinandovca, tako da je zapaprio ‘svojima’.

Puno sjevernije, u Donjoj Dubravi, kod tamošnjeg Dubravčana, gostovao je legradski Graničar. Nakon 90 minuta rezultat je bio 4-2 za Dubravčan, a golove za Legrad zabili su Baričić i Paveli.

Sastav legradskog Graničara: Vrdoljak, Ivić, Mešnjak Ž., Mešnjak B., Trupina, Paveli, Međurečan, Bečeić, Baričić, Labaš, Mikšić (još su igrali Ganžulić, Ledinski, Polančec, Matotek)

čitam...