14.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 26. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
vlasnik restorana Royal

FOTO Ivan Koren iz Kloštra Podravskog više od 30 godina vodi obrt, dobio nagradu za promicanje ugostiteljske struke
F

Tom su prilikom dodijeljena i priznanja ugostiteljima iz svih hrvatskih županija za njihov doprinos razvoju struke i angažmanu u komorskom sustavu

Ne propustite

Ivan Koren, ugostitelj iz Kloštra Podravskog, aktivni član Skupštine Udruženja obrtnika Đurđevac te član Ceha ugostitelja i turističkih djelatnosti županijske Obrtničke komore, primio je početkom tjedna nagradu HOK-e za izniman doprinos i promicanje ugostiteljske struke.

U Tuhelju je održan Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore, a na njemu se okupilo više od 300 ugostitelja i turističkih djelatnika, stručnjaka i predstavnika tijela državne uprave i jedinica lokalne i regionalne samouprave.

Tom su prilikom dodijeljena i priznanja ugostiteljima iz svih hrvatskih županija za njihov doprinos razvoju struke i angažmanu u komorskom sustavu.

Na prijedlog Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i Udruženja obrtnika Đurđevac na ovogodišnjem je Kongresu obrtniku Ivanu Korenu, vlasniku restorana Royal iz Kloštra Podravskog dodijeljeno Priznanje za izniman doprinos razvoju obrtništva i promicanju ugostiteljske i turističke struke.

Priznanje je dobio zbog dugogodišnjeg uspješnog vođenja obrta, više od 30 godina.

– Gospodin Koren sa suprugom u svojem obrtu promovira autohtonu i tradicijsku hranu podravskog kraja te je po tome poznat daleko van granica Koprivničko križevačke županije, što dokazuje veliki broj posjetitelja iz svih krajeva Hrvatske. Uz veliki broj zaposlenika, kroz njegov restoran prošao je i veliki broj naučnika, koji su u ovom okruženju zavoljeli svoja zvanja – poručili su iz Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.

ivan koren
Foto: Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Napadač u istražnom zatvoru

POKUŠAJ UBOJSTVA KOD ĐURĐEVCA Muškarac iz oružja pucao u mladića, krvav uspio pobjeći

Kako upravo doznajemo, 41-godišnjak sa zagrebačkog područja nalazi se u istražnom zatvoru zbog sumnje da je pokušao ubiti mladića...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×