26.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 23. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
erasmus+

FOTO Iz Makedonije do Križevaca, učenici i profesori posjetili grad i Srednju gospodarsku školu
F

Ovom prigodom, gradonačelnik je gostima uručio prigodne križevačke suvenire, uz želju da se suradnja i prijateljstva koja su ovdje razvili, nastave njegovati i nakon njihovog povratka u domovinu

Ne propustite

Učenici i profesori iz Sjeverne Makedonije ovih dana borave u Križevcima. U sklopu Erasmus+ projekta mobilnosti posjetili su tako i gradsku upravu i gradonačelnika Marija Rajna.

Inače, domaćin i partner na projektu im je Srednja gospodarska škola Križevci koja već tradicionalno uspješno surađuje s poljoprivrednim školama iz Sjeverne Makedonije.

Ukupno 13 učenika u Križevce je došlo u pratnji svojih profesora i tu će biti dva tjedna, a kako bi razmijenili iskustva vezana uz školu i nastavni program, ali i upoznali bolje Križevce te Hrvatsku.

Gradonačelnik im je zahvalio na posjeti, ukratko predstavio grad, istaknuvši i izvrsnu suradnju Križevaca s makedonskom prijateljskom općinom Kočani.

Ovom prigodom, gradonačelnik je gostima uručio prigodne križevačke suvenire, uz želju da se suradnja i prijateljstva koja su ovdje razvili, nastave njegovati i nakon njihovog povratka u domovinu – poručili su iz Grada.

Domaćin učenicima i profesorima bila je Štefica Wolf, profesorica u Srednjoj gospodarskoj školi Križevci koja je nakon posjeta gradonačelniku, odvela goste u obilazak grada.

Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Radovi završeni

Podravska općina dobila novu, 424 metra dugu pješačku stazu, vrijednost skoro 160 tisuća eura

Završeni su radovi na izgradnji pješačke staze u naselju Gola. Sukladno Programu održivog razvoja lokalne zajednice kojeg provodi Ministarstvo regionalnog...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×