15.1 C
Koprivnica
Srijeda, 31. svibnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
erasmus+

FOTO Iz Makedonije do Križevaca, učenici i profesori posjetili grad i Srednju gospodarsku školu
F

Ovom prigodom, gradonačelnik je gostima uručio prigodne križevačke suvenire, uz želju da se suradnja i prijateljstva koja su ovdje razvili, nastave njegovati i nakon njihovog povratka u domovinu

Ne propustite

Učenici i profesori iz Sjeverne Makedonije ovih dana borave u Križevcima. U sklopu Erasmus+ projekta mobilnosti posjetili su tako i gradsku upravu i gradonačelnika Marija Rajna.

Inače, domaćin i partner na projektu im je Srednja gospodarska škola Križevci koja već tradicionalno uspješno surađuje s poljoprivrednim školama iz Sjeverne Makedonije.

Ukupno 13 učenika u Križevce je došlo u pratnji svojih profesora i tu će biti dva tjedna, a kako bi razmijenili iskustva vezana uz školu i nastavni program, ali i upoznali bolje Križevce te Hrvatsku.

Gradonačelnik im je zahvalio na posjeti, ukratko predstavio grad, istaknuvši i izvrsnu suradnju Križevaca s makedonskom prijateljskom općinom Kočani.

Ovom prigodom, gradonačelnik je gostima uručio prigodne križevačke suvenire, uz želju da se suradnja i prijateljstva koja su ovdje razvili, nastave njegovati i nakon njihovog povratka u domovinu – poručili su iz Grada.

Domaćin učenicima i profesorima bila je Štefica Wolf, profesorica u Srednjoj gospodarskoj školi Križevci koja je nakon posjeta gradonačelniku, odvela goste u obilazak grada.

Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

moda s ulica

FOTO Izdvojili smo 20 najboljih street style izdanja u kojima je traper glavni hit

I Podravke i Prigorke dobro znaju da je traper uvijek in, bilo ljeto, bila zima. No kako su nam stigli...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti