24.4 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Izborna skupština

FOTO Izabran novi predsjednik DVD-a Cirkvena
F

Koprivničko-križevačka županija ima najviše vatrogasaca po broju stanovnika na što svi možemo biti ponosni te im ovom prilikom još jednom zahvaljujem na iznimnom zalaganju i nesebičnoj pomoći, okupljene je pozdravio župan Koren.

Ne propustite

U Vatrogasnom domu u Cirkveni prošle je subote održana izborna skupština DVD-a Cirkvena na kojoj je za novog predsjednika izabran Stjepan Petrinjak.

Skupštini je prisustvovao i župan Darko Koren, zamjenik načelnika Općine Sveti Ivan Žabno Ivan Markovec, župnik Ivan Novak te brojni predstavnici dobrovoljnih vatrogasnih društava i čelni ljudi vatrogastva s područja Županije, kao i vatrogasci iz Slovenije.

– Čestitam novom vodstvu i želim im mnogo sreće i uspjeha u radu. Koprivničko-križevačka županija ima najviše vatrogasaca po broju stanovnika na što svi možemo biti ponosni te im ovom prilikom još jednom zahvaljujem na iznimnom zalaganju i nesebičnoj pomoći – okupljene je pozdravio župan Koren.

Na Skupštini je jednoglasno usvojeno izvješće za prošlu godinu, kao i plan i financijski plan za 2017., a u novi Upravni odbor izabrani su Snježana Lončarić, Irena Šimunović, Zlata Kušec, Mirko Taras, Nikola Radulec i Mato Lončarić. Za potpredsjednika DVD-a izabran je Mario Gregurić, za zapovjednika Renato Bajec te za zamjenika zapovjednika Kristian Kolarić. Tajnik je Stjepan Kristić, blagajnik Marin Požgaj, a spremištar Ivan Igrić.

Novi Nadzorni odbor čine Mladen Požgaj kao predsjednik te članovi Tomislav Đuričić i Vladimir Dolački, dok su izabrani predstavnici u VZO Sveti Ivan Žabno Stjepan Petrinjak, Renato Bajec i Nikola Radulec.

Na kraju Skupštine dodijeljena su priznanja i medalje, a u glazbenom programu nastupio je KUD Stari Graničar Cirkvena.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvaja

Prozračni outfit na lijepoj Koprivničanki je za peticu, ovako izgleda look rođen za ljeto

Da je počelo ljeto možemo vidjeti na svakom koraku - ne samo da je nama vruće, već se i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×