12.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SVEČANO REZANJE VRPCE

FOTO Izbornik Dalić stigao na otvorenje novog doma županijskog Nogometnog savez, Markulin: Prostor je na ponos svima
F

Podsjetimo, u 18 sati na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš igra se finale Županijskog kupa. Tehnika-Koprivnica i Ferdinandovac borit će se za naslov. Ulaz je besplatan.

Ne propustite

Nogometni savez Koprivničko-križevačke županije u Ulici Josipa Vargovića u Koprivnici ima nove, danas predstavljene službene prostorije. Na svečano otvorenje stigli su izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić, izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić, župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren te zamjenik Ratimir Ljubić, kao i Zorislav Srebrić i Damir Vrbanović te drugi.

Predsjednik Saveza Robert Markulin tom prilikom kazao je kako je iznimno ponosan na prostorije, rekavši kako su one zalog za 60 klubova Koprivničko-križevačke županije, odnosno za 6000 registriranih igrača. Vjeruje kako su klubovi i Savez time za dug period zbrinuti u novim prostorijama.

– Prostor je golemim dijelom napravljen zahvaljujući HNS-u koji je najviše uložio i, naravno, Koprivničko-križevačkoj županiji koja nam je stalno potpora u radu. Pomogli su i nam oko samoga uređenja. Zahvaljujem županu i dožupanu koji surađuju u radu saveza. Prostor je na ponos svima, nadamo se kako ćemo jednoga dana imati dovršen stadion i, eventualno, kamp za mlađe uzraste – rekao je Markulin.

Foto: Ivan Balija
Darko Koren (lijevo) i Robert Markulin (desno) // Foto: Ivan Balija

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren izjavio je kako je svaka sredina jaka onoliko koliko su jake njezine institucije.

– Nogomet je jedna od najznačajnijih institucija u Hrvatskoj pa onda i našoj županiji zaslugom svih koji marljivo rade u njemu. Današnji događaj je kruna višegodišnjeg rada. Dugo sam u županiji, bit će 20 godina, te mogu svjedočiti i uspoređivati. Ono što je napravljeno posljednjih godina, otkako je Robert Markulin predsjednik saveza, je čudo. Županija je pomogla malim dijelom, bez saveza to se ne bi moglo ostvariti. Projekt kupnje i uređenja prostora, koji će biti dom nogometa županije, jedan je od projekata posljednjih godina koji svjedoče da, konačno, ovaj prostor i ljudi koji rade u nogometu zaista imaju kredibilitet, podršku s vrha – govorio je Koren.

Izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić pozdravio je okupljene u ime predsjednika HNS-a Davora Šukera.

– Robert Markulin je dopredsjednik HNS-a, sigurno najbolje zna koliko se bori i trudi za Koprivničko-križevačku županiju i savez. Zadnje dvije-tri godine možemo reći kako smo krenuli u ulaganje kada je u pitanju infrastruktura, od terena do ulaganja u prostore. Mislim kako je to najviše zasluga Izvršnog odbora, dok ja kao izvršni direktor sve odluke provodim. Uvjeren sam kako ćemo i u budućnosti pomagati koprivničko-križevačkom i ostalim savezima kako bi ovako nešto riješili. Vjerujte mi, ovakve će stvari ostati nakon predsjednika Markulina. Ono što je on napravio za koprivničko-križevački nogomet nitko nikada nije napravio. Ulagali smo i ulagat ćemo i dalje – zaključio je Kustić.

Svečanost otvorenja zaključena je rezanjem vrpce.

Podsjetimo, u 18 sati na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš igra se finale Županijskog kupa. Tehnika-Koprivnica i Ferdinandovac borit će se za naslov. Ulaz je besplatan.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Zlatna od glave do pete, ova žena ruši sve mitove o godinama, nama je baš mrak!

Pa godine ovo, pa godine ono. Što se smije, a što se ne smije nositi. Ma da... Žene budite...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×