zlatne note

FOTO Izvođači iz cijele Hrvatske uz Ninu Kraljić oduševili križevačku publiku

Gosti festivalske večeri bili su Nina Kraljić i grupa Kiss.

09:11h
0

Sedmi festival zabavne glazbe Zlatne note – Križevci 2018 održan je u prepunoj Velikoj dvorani Hrvatskoga doma u Križevcima.

Na festivalu je predstavljeno 26 skladbi izvođača i grupa s područja cijele Hrvatske i Slovenije.

Grand Prix festivala Zlatne note Križevci 2018. osvojio je Mandolinski orkestar Okruk sa skladbom Ponovo, tekst i glazba Sveto Kustura, aranžman Remi Kazinoti. Drugu nagradu osvojio je Toni Pavić sa skladbom Ti, tekst, glazba i aranžman Toni Pavić, a treću nagradu osvojio je Dani Dandosa s pjesmom Mandoline i gitare, tekst i glazba Milan Ostojić, aranžman Dejan Borović.

Denis Kovač sa skladbom Sreća osvojio je nagradu publike, a Dijana Zubić sa skladbom Anđeo osvojila je nagradu za najbolju interpretaciju.

Tamara Goričanec s pjesmom Kad odeš dobitnica je nagrade za najbolji tekst, a nagradu za najbolju glazbu dobio je Robert Ficker i Jadranski maestrali s pjesmom Tija sam te jubit.

Nagrada za najbolji aranžman otišle je u ruke Christine Lubiane s pjesmom Sunce moje ukradeno. Nagradu za najbolji scenski nastup osvojio je Andrej Razumić s pjesmom Dobrodošla.

Gosti festivalske večeri bili su Nina Kraljić i grupa Kiss.

Festival je održan u organizaciji tvrtke Gravis d.o.o. i u suorganizaciji Križevačkog likovnog kruga te uz pokroviteljstvo Grada Križevaca, Koprivničko-križevačke županije i Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, a veliki organizacijski doprinos dali su Boris Plak i Borna Čivrag.

čitam...
Loading...