18.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Fašnik u subotu na trgu

FOTO Jakšić predao ključeve Grada Cinoberu i Presvetlom, a oni obećali izvoz Podravskog jala i prodaju koprivničkog biznisa
F

Za kraj, prefrigani i jalni Prapodravci izjavili su kako imaju i novog gradonačelnika kojeg će službeno predstaviti na glavnom gradskom trgu u subotu u 11 sati. Ne bu to nekakof zamenik, nego pravi pravcati gradonačelnik, zaključili su dečki i sve građane pozvali na veliku fašničku proslavu.

Ne propustite

Prefrigani i prezani svim mastima, Cinober i Presvetli danas su sa svojim asistentima, posjetili zamjenika koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišela Jakšića i ostale gradske oce u njihovim odajama, kako bi preuzeli ključeve Grada.

Između ostalog, svojim su manifestom iznijeli što se sve u mandatu Prapodravcof može očekivati u Fašničkoj Republiki koji su osvojili uz 110 posto glasov svih Dudekof.

– Vladali bumo bez koalicije, ak se do poldan ne premislimo i počnemo koalerati ze semi kaj misle da vu sebi nemajo Dudekovo krv – hiroviti su Cinober i Presvetli te obećaju da “boju se delali transpametno”.

Najavili su prodaju koprivničkog biznisa koji donosi najveću zaradu, ne misleći pri tome na plin i Vegetu.

Prapodravci nude mito // Foto: Matija Gudlin

– Mi bumo tržili politiko prodavanja megle, uhljebljena i rivanja glave vu pesek. Isto tak, prodavali bumo neuništivi i brzorastući Podravski jal, pak bodo evri, dolari, franki i druge valute i bez brze ceste jurili vu Koprivnico – stoji u programu Prapodravcof koji kažu da im ponude već stižu iz cijele Europe za ove adute za izvoz.

Za kraj, prefrigani i jalni Prapodravci izjavili su kako imaju i novog gradonačelnika kojeg će službeno predstaviti na glavnom gradskom trgu u subotu u 11 sati.

– Ne bu to nekakof zamenik, nego pravi pravcati gradonačelnik – zaključili su dečki i sve građane pozvali na veliku fašničku proslavu.

Prepodravci iznose svoj manifest // Foto: Matija Gudlin

Jakšić je pri predaji ključeva Presvetlog i Cinobera ostavio zatečenima, podijelivši im gradonačelnička zaduženja kako dečki nisu očekivali da će morati baš raditi.

– Ja sad idem na kavu, a vi ostajete na kolegiju da dogovorite kad je službeno otvaranje radova na Ulici Hrvatske državnosti, zbor mještana u Starigradu imate u četvrtak i skupština Podravke danas u podne – uputio ih je v.d. gradonačelnika i nadodao kako kroz proračun nisu predviđene njihove plaće.

Već pri samoj primopredaji ključeva došlo je do male napetosti, kako se Cinober i Presvetli nisu mogli dogovoriti kome pripada ključ Grada, a Jakšić je rekao kako su ga ljudi lijepo upozoravali da će ga oni dvojica doći glave i da se to, napokon, i ostvarilo.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jao, jao

Pijani vozač “načestitao” policajce, sud ga dobro oderao po džepu

Novčanu kaznu od čak 2.240 eura zaradio je 33-godišnjak jučer na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Koprivnici. Kako su iz...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×