vrijedna sredstva

FOTO Jakšić uručio ugovore udrugama i građanima čije će programe i projekte sufinancirati: Nudite novu, pozitivnu energiju

Slijedilo je uručenje ugovora koje je prošlo bez rukovanja i bliskih kontakata, čestitalo se ili dodirivanjem laktom ili zatvorenom šakom, uz osmijeh.

18:30h
0
Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

U velikoj dvorani novog Inkubatora kreativnih industrija u koprivničkom Kampusu gradonačelnik Mišel Jakšić ispred Grada Koprivnice svečano je uručio ugovore za programe i projekte udrugama građana, udrugama iz kulture i samostalnim umjetnicima koji su se uspješno prijavili na ovogodišnje javne pozive Grada Koprivnice za sufinanciranje programa i projekata u 2020. godini.

Tom prilikom gradonačelnik Mišel Jakšić zahvalio se svima prisutnima, jer oni su snaga grada.

– Nema života u gradu bez ljudi, nema onog nukleusa, sve zgrade i ostalo ništa ne bi značilo da nemamo osobe i timove koji su spremni svakodnevno spremati programe i projekte, biti uz naše sugrađanke i sugrađane i nuditi onu jednu zdravu misao i zdravu energiju. Hvala vam što ste upravo vi ti koji ste spremni kroz svoje ideje i kroz svoje srce davati nešto za ovaj grad, nuditi nešto nove, nuditi novu, pozitivnu i bolju energiju i ja vam od sveg srca želim da na tom putu i dalje ustrajete. Sve što ste dosad pokazali puni nas velikim ponosom. Hvala vam na svemu što radite. I dalje ćemo biti iza vas i uz vas – rekao je Jakšić i izazvao pljesak okupljenih.

Slijedilo je uručenje ugovora koje je prošlo bez rukovanja i bliskih kontakata, čestitalo se ili dodirivanjem laktom ili zatvorenom šakom, uz osmijeh.

Prije deset dana na istom mjestu uručen je prvi dio ovakvih ugovora u vrijednosti 488 tisuća kuna, dok je danas predan drugi dio koji iznosi 341 tisuću kuna, a ukupno daje svotu od 829 tisuća kuna.

 

čitam...