26.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
vrijedna sredstva

FOTO Jakšić uručio ugovore udrugama i građanima čije će programe i projekte sufinancirati: Nudite novu, pozitivnu energiju
F

Slijedilo je uručenje ugovora koje je prošlo bez rukovanja i bliskih kontakata, čestitalo se ili dodirivanjem laktom ili zatvorenom šakom, uz osmijeh.

Ne propustite

U velikoj dvorani novog Inkubatora kreativnih industrija u koprivničkom Kampusu gradonačelnik Mišel Jakšić ispred Grada Koprivnice svečano je uručio ugovore za programe i projekte udrugama građana, udrugama iz kulture i samostalnim umjetnicima koji su se uspješno prijavili na ovogodišnje javne pozive Grada Koprivnice za sufinanciranje programa i projekata u 2020. godini.

Tom prilikom gradonačelnik Mišel Jakšić zahvalio se svima prisutnima, jer oni su snaga grada.

– Nema života u gradu bez ljudi, nema onog nukleusa, sve zgrade i ostalo ništa ne bi značilo da nemamo osobe i timove koji su spremni svakodnevno spremati programe i projekte, biti uz naše sugrađanke i sugrađane i nuditi onu jednu zdravu misao i zdravu energiju. Hvala vam što ste upravo vi ti koji ste spremni kroz svoje ideje i kroz svoje srce davati nešto za ovaj grad, nuditi nešto nove, nuditi novu, pozitivnu i bolju energiju i ja vam od sveg srca želim da na tom putu i dalje ustrajete. Sve što ste dosad pokazali puni nas velikim ponosom. Hvala vam na svemu što radite. I dalje ćemo biti iza vas i uz vas – rekao je Jakšić i izazvao pljesak okupljenih.

Slijedilo je uručenje ugovora koje je prošlo bez rukovanja i bliskih kontakata, čestitalo se ili dodirivanjem laktom ili zatvorenom šakom, uz osmijeh.

Prije deset dana na istom mjestu uručen je prvi dio ovakvih ugovora u vrijednosti 488 tisuća kuna, dok je danas predan drugi dio koji iznosi 341 tisuću kuna, a ukupno daje svotu od 829 tisuća kuna.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Lice godine Sjeverozapadne Hrvatske

FOTO Mlada Rebeka Vidić stala je pred naš objektiv i otkrila sve čari modelinga: Za postati miss važnija je kultura i obrazovanje od ljepote

Mlada, lijepa, uspješna i skromna Rebeka Vidić iz Virja nedavno se okitila titulom Licem godine Sjeverozapadne Hrvatske. Pobjednička titula, uz...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×