TURISTIČKA ZAJEDNICA KOPRIVNIČKO - KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

FOTO Jedinstven rotor uređen u stilu gorica poruka je posjetiteljima da dolaze u vinogradarski kraj

Gorice na rotoru nas podsjećaju na nadolazeću berbu, a svojevrsna su najava i Velike martinjske špelancije koja će se ove godine održati 4. studenoga u Koprivnici, rekli su u Turističkoj zajednici.

13:51h
0
Rotor // Foto: TZ KCKŽŽ

Koprivnička zaobilaznica može se pohvaliti s jedinstveno uređenim rotorom, kojeg je uredila Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

U Turističkoj zajednici kažu da je to poruka posjetiteljima i prolaznicima da je Podravina i Prigorje vinogradarski kraj u kojem se mnogi zaljubljenici u gorice bave vinogradarstvom te da se uzgajaju jedna od najboljih vina u ovom kraju.

Uz gorice, rotor krasi i skulptura pod nazivom Putar, koju je izradio Zvonimir Dangubić iz Hlebina. Ona je svojevrsni hommage generacijama vinogradara koji su s puno ljubavi i odricanja obavljali težak vinogradarski posao.

Foto: TZ KCKŽŽ

– Gorice na rotoru nas podsjećaju na nadolazeću berbu, a svojevrsna su najava i Velike martinjske špelancije koja će se ove godine održati 4. studenoga u Koprivnici – rekli su u Turističkoj zajednici.

 

čitam...