NIKAD BOLJE IZDANJE

FOTO Jubilarni Kup grada Koprivnice nadmašio sva očekivanja, plivači Cerina ugrabili 16 medalja

Nastupio je rekordan broj natjecatelja, njih 421.

14:09h
0
Foto: Plivački klub Cerine

Plivački klub Cerine bio je organizator 10. Kupa grada Koprivnice održanog u subotu na bazenima Cerine. Nastupio je rekordan broj natjecatelja, njih 421, čime je jubilarno izdanje nadmašilo sva očekivanja.

Članovi Plivačkog kluba Cerine osvojili su 16 medalja. Marija Belčić osvojila je zlatne medalje u disciplinama 50 leđno, 50 prsno i 100 slobodno te srebrne u 50 leptir i 50 slobodno. Ivan Sinjeri stigao je do prvih mjesta u disciplinama 50 slobodno, 50 leptir, 50 leđno i 100 slobodno te drugo mjesto u 50 prsno. Patrik Dolenčić bio je treći u disciplinama 50 leđno i 100 slobodno, dok je Široki Ema treća završila u 50 slobodno i 50 leptir. U disciplini 50 prsno, Rea Šijak bila je druga, a Damjan Domanovac prvi.

– Na Kupu grada Koprivnice svake godine sudjeluje sve više plivača i klubova te nas veseli što je ove godine natjecanje postalo međunarodno. Također, u subotu je kroz bazene prošlo oko 600 navijača koji su bodrili plivače, što je dokaz dobre organizacije i kvalitete ovoga natjecanja – kažu iz plivačkog kluba.

Natjecateljima su se prije početka obratili predsjednika PK-a Cerine Tomislav Sinjeri i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić.

Foto: Plivački klub Cerine
Foto: Plivački klub Cerine
Foto: Plivački klub Cerine
Foto: Plivački klub Cerine
Foto: Plivački klub Cerine

čitam...