NEPORAŽENE RUKOMETAŠICE

FOTO Kadetske prvakinje Podravke Vegete na prijemu u Gradu Koprivnici, Međurečan: Velika je stvar osvojiti državno

Zaslužile ste ovaj trenutak pažnje. Čestitam vam još jednom i želim vam puno sreće, zdravlja i uspjeha te da pronosite ime grada Koprivnice i Rukometnog kluba Podravke. Nadam se da ćemo vas uskoro vidjeti i u prvoj ekipi kako branite boje Podravke, rukometašicama je poručila direktorica kluba Vlatka Mihoci.

11:44h
0
Prijem za kadetkinje RK Podravke
Foto: koprivnica.hr

Gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž danas su održali prijem za mlade rukometašice Podravke Vegete koje su osvojile naslov prvakinja Hrvatske. Prijemu su ispred Kluba prisustvovale kadetske prvakinje, trenerica Đurđica Zečević, pomoćni trener Igor Stubičar, fizioterapeutkinja Ana Benotić i direktorica RK Podravke Vegete Vlatka Mihoci.

– Od sveg srca vam čestitam na svih sedam pobjeda i osvojenim medaljama. Vi ste najbolji pokazatelj zašto je Koprivnica grad sporta i grad rukometa. Uvjeren sam da će zahvaljujući vama Koprivnica još dugo biti grad ženskog rukometa – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Okupljenima se potom obratila direktorica Vlatka Mihoci.

– Zaslužile ste ovaj trenutak pažnje. Čestitam vam još jednom i želim vam puno sreće, zdravlja i uspjeha te da pronosite ime grada Koprivnice i Rukometnog kluba Podravke. Nadam se da ćemo vas uskoro vidjeti i u prvoj ekipi kako branite boje Podravke – rukometašicama je poručila Mihoci.

Posebno ponosna na igračice je trenerica Đurđica Zečević.

– Vaš uspjeh je dokaz da škola rukometa u Koprivnici radi dobro. Sedam utakmica, sedam pobjeda. Bravo cure, čestitam vam na tome – rekla je trenerica Zečević.

Ispred igračica svima se obratila kapetanica Dunja Međurečan.

– Hvala na prijemu. Ponosna sam na cure jer velika je stvar osvojiti državno, a osobito tri puta, ove godine sa stopostotnim učinkom. Sve ovo ne bi bilo moguće bez podrške kluba, trenera i fizioterapeutkinje – kazala je Dunja te napomenula kako joj ova medalja jako puno znači.

Najboljom igračicom turnira proglašena je Tena Megerle, a titulu najbolje obrambene igračice ponijela je Ema Balaško, najbolje desno krilo turnira i ujedno dio najbolje sedmorke prvenstva je Lana Strugar. Titulu najbolje trenerice na ovogodišnjem državnom prvenstvu ponijela je trenerica Đurđica Zečević.