4 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NOVOSTI IZ TENISKOG KLUBA KOPRIVNICA

FOTO Karla Lončar i Pavle Peradin slavili u svojim kategorijama na turniru regije Sjever
F

U konkurenciji do 12 godina, TK Koprivnica su predstavljali Matej Matica, Filip Markušić i Pavle Peradin kod dječake, dok su se u kategoriji djevojčica natjecale Marta Gregurina, Zoja Petrović, Rea Jambor Horvatić i Karla Lončar

Ne propustite

Mladi Članovi Teniskog kluba Koprivnica proteklog su vikenda nastupili na turnirima u Đurđevcu, Zagrebu i Splitu.

Grad Đurđevac je organizirao turnir iz kalendara Odbora Sjever za dječake i djevojčice do 12 i 14 godina. U konkurenciji do 12 godina, TK Koprivnica su predstavljali Matej Matica, Filip Markušić i Pavle Peradin kod dječake, dok su se u kategoriji djevojčica natjecale Marta Gregurina, Zoja Petrović, Rea Jambor Horvatić i Karla Lončar. Kod dječaka su nakon razigravanja po grupama nastup na glavnom turniru izborili Pavle i Filip, a kod djevojčica su eliminacijsku fazu turnir izborile Marta, Rea i Karla.

Filip je zaustavljen u polufinalu, Pavle je u finalu pobijedio domaćeg predstavnika Adama Markovicu rezultatom 6:1, Rea je svoj nastup završila u polufinalu, u finalu su se susrele klupske kolegice Karla i Marta, a slavila je Karla rezultatom 6:4.

Na turniru iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 14 godina u Zagrebu, nastupile su Mia Gregurina i Laura Šifkorn. Nakon razigravanja po skupinama, obje su izborile nastup u glavnom turniru gdje je Laura zaustavljena u osmini finala, dok je Mia izgubila u četvrtini finala. U turniru parova, gdje su zajedno nastupile, poražene su u četvrtini finala.

U Splitu je u organizaciji TK Pomak održan turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 12 godina. Predstavnik TK Koprivnica bio je Vid Jambor Horvatić. Nakon razigravanja po skupinama Vid se plasirao u glavni turnir u kojem je poražen u polufinalu. U četvrtini finala pobijedio je Johannesa Vilsona iz Solina rezultatom 4:0, 4:0, dok je u polufinalu poražen od Emila Šverka iz Splita rezultatom 4:1, 4:2.

teniski klub koprivnica
Izvor: Teniski klub Koprivnica
teniski klub koprivnica
Izvor: Teniski klub Koprivnica
teniski klub koprivnica
Izvor: Teniski klub Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×