16.5 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
country vikend

FOTO Kauboji preuzeli Šodericu i od nje napravili sjajno mjesto zabave, natjecali se u kuhanju graha i obaranju ruku
F

Spremljeni grah svi posjetioci mogli su oko 14 sati slobodno degustirati, a kad je grah svima dobro 'sjeo', u 16 sati počelo je amatersko natjecanje u obaranju ruku. 

Ne propustite

Šoderica je danas, kao i mnogo puta do sada, bila mjesto održavanja sjajne i zanimljive priredbe. Ovog je puta u pitanju Country vikend koji je započeo jučer uvečer koncertima Contra ritma iz Varaždina i Štublin banda iz Koprivnice.

Kaubojski šeširi, kaubojske čizme, remeni i laso bili su neizostavan dio ovog festivala. Našao se i poneki bezopasni rekvizit u obliku plastičnog pištolja, međutim opasnosti za posjetioce nije bilo.

Subota je bila rezervirana kao glavni dan kaubojskog festivala, a sve je počelo u 11 sati natjecanjem u spremanju kaubojskog graha. Ne, u grahu nije bilo metaka iz revolvera, već samo finog mladog graha, suhe slanine i ostalog mladog povrća koji su neizostavni dio svakog kaubojskog graha. Gotovo svi ostali sastojci nijanse su svakog kuhara, od kojih je svaki želio titulu najboljeg.

Spremljeni grah svi posjetioci mogli su oko 14 sati slobodno degustirati, a kad je grah svima dobro ‘sjeo’, u 16 sati počelo je amatersko natjecanje u obaranju ruku. Pobjednici su bili Ivona Senitšek kod cura i Marijan Levatić kod dečkiju.

Glavni događaj prije glazbenog dijela kaubojskog festivala bio je predviđen za 18 sati kada se održao izbor za najkaubojku ovog Country vikenda.

Titulu najkaubojke, odnosno Zlatne Calamity Jane ponijela je Iris Juršetić!

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bih dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×