SJEDNICA

FOTO Konstituirano Općinsko vijeće u Legradu, nova predsjednica je Snježana Kuzmić

Kuzmić, koja je izabrana sa šest glasova za i dva suzdržana, pozvala je na suradnju za dobrobit svih mještana i mještanki Općine Legrad.

11:12h
0
Foto: opcinalegrad.hr

U ponedjeljak, 7. lipnja, u Društvenom domu u Legradu održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Legrad. Sjednicu je otvorila privremena pročelnica Vesnica Cvetnić te istu vodila do izbora Mandatne komisije.

U Mandatnu su komisiju jednoglasnu izabrani Ivan Gerendaj kao predsjednik te Stjepan Šalamon i Nino Bukovčan kao članovi. Nakon toga, održana je sjednica Mandatnog povjerenstva kojoj se utvrdilo da će umjesto Ivana Sabolića, zbog nespojivosti dužnosti, njegova zamjena u Općinskim vijeću Općine Legrad biti Alenka Černeli. Vođenje sjednice je potom do izbora predsjednika preuzela Kristina Turk, kao vodeća s liste koja je dobila najviše glasova. U ime svih vijećnika pročitala je tekst prisege, te su svi vijećnici prisegnuli i potpisali prisegu.

Izabran je, zatim, Odbor za izbor i imenovanja, kojeg čine Kristina Turk kao predsjednica, te Stjepan Šalamon i Vedran Bebek u ulogama članova. Isti je odbor utvrdio prijedloge za predsjednika i potpredsjednike Općinskog vijeća.

Za predsjednicu Općinskog vijeća Općine Legrad izabrali su Snježanu Kuzmić, sa šest glasova za i dva suzdržana, dok su za potpredsjednike jednoglasno izabrani Alen Dedi i Igor Horvat. Predsjednica Snježana Kuzmić zahvalila je na povjerenju, te pozvala na suradnju za dobrobit svih mještana i mještanki Općine Legrad.

Odbor za Statut i Poslovnik, izabran pod posljednjom točkom, djelovat će u sastavu Igor Horvat (predsjednik), Alen Dedi i Vedran Bebek (članovi).

Na kraju svim članovima podijeljeni su tableti kako bi isti mogli sudjelovati na elektroničkim sjednicama Općinskog vijeća.

Foto: opcinalegrad.hr
Foto: opcinalegrad.hr
Foto: opcinalegrad.hr
Foto: opcinalegrad.hr
Foto: opcinalegrad.hr
Foto: opcinalegrad.hr
Foto: opcinalegrad.hr

čitam...