15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NATJEČAJ SAVEZA ALPE JADRAN

FOTO Koprivnička Udruga Bolje sutra provodi projekt s ciljem integracije osoba s invaliditetom u lokalnu zajednicu, evo detalja
F

Ne propustite

Udruga osoba s invaliditetom Bolje sutra grada Koprivnice predstavila je u Miholjancu kraj Virja predstavila projekt Podravina Postcards/Razglednice Podravine koji je odobren na natječaju Saveza Alpe Jadran.

Predstavljanju je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić, koji je Udruzi kao nositelju zaželio mnogo sreće u provedbi projekta, a Koprivničko-križevačka županija uključila se i kao partner kroz financijsku podršku.

Ostali partneri su Turistička zajednica područja Središnja Podravina, MOSAIK – socijalno poduzeće iz Austrije i Varstveno delovni center iz Slovenije, a glavni cilj je razmjena iskustava između udruga osoba s invaliditetom koje imaju sjedište u zemljama članicama Saveza Alpe Adria.

Direktni korisnici su odrasle osobe s invaliditetom, a od aktivnosti održat će se pecanje ribe na tradicionalni način na jezeru Miholjanec, sportske aktivnosti prilagođene osobama s invaliditetom, igranje društvenih igara, radionica izrade skulptura od gline te posjet MOSAIK poduzeću s ciljem razmjene iskustava u zapošljavanju osoba s invaliditetom.

Očekivani rezultati su jačanje suradnje i razmjena iskustava između partnerskih organizacija s ciljem uključivanja osoba s invaliditetom u lokalnu zajednicu te poticanje osoba s invaliditetom da postanu aktivni građani Europske unije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Križevačka eparhija

Naša katedrala dobit će relikviju svetog Šarbela, sveca s najviše čudesa u povijesti kršćanstva!

Grkokatolička katedrala Svete Trojice u Križevcima 22. rujna dobit će u trajno vlasništvo relikviju svetog Šarbela, istočnog katoličkog sveca...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×