gimnazija

FOTO Koprivničke mažoretkinje godinu zaključile prekrasnom božićnom revijom

U ime Grada Koprivnice u nastupima plesnih skupina uživao je i gradonačelnik Mišel Jakšić.

13:51h
0
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr

Mažoretkinje grada Koprivnice tradicionalno su jučer održale blagdansku čestitku i reviju pod nazivom Pjesma anđela u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović. Veliki broj posjetitelja uživao je u nastupima svih skupina Mažoretkinja grada Koprivnice, nastupima članica Twirling kluba Koprivnica, Ritmičke skupine Dječjeg vrtića „Tratinčica“ i plesne skupine Osnovne škole „Braća Radić“.

U ime Grada Koprivnice u nastupima plesnih skupina uživao je i gradonačelnik Mišel Jakšić, koji se u uvodnom govoru zahvalio dugogodišnjoj voditeljici mažoretkinja Snježani Sremec na velikom trudu i zalaganju bez koje mažoret i ostalih plesova u našem gradu ne bi ni bilo, kao i samoj promociji Koprivnice diljem Hrvatske i Europe.

– Uživajte u današnjoj večeri plesa, ne sumnjam da ćete svi i dalje biti velika potpora našim mažoretkinjama i u idućoj godini te vam stoga svima želim čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu Novu 2020. godinu – zaželio je gradonačelnik Mišel Jakšić mnogobrojnim okupljenima u dvorani.

Koprivničke mažoretkinje tako su uz ples, radost i veselje završile još jednu više nego uspješnu plesnu godinu.