PARK PRIRODE

FOTO Koprivnički atletičari po ekstremnoj vrućini istrčali utrke Žumberak Traila, evo rezultata

Dora Kovačić zauzela je ukupno 23. mjesto te četvrto u kategoriji ŽS. Sonja Rušak bila je 75. pogledaju li se ukupni rezultati, a 35 u kategoriji Ž40.

12:51h
0
Foto: Atletski klub Koprivnica

U Parku prirode Žumberak – Samoborsko gorje protekli vikenda održan je Žumberak Trail, međunarodna utrka na kojoj su nastupili i članovi Atletskog kluba Koprivnica.

Utrka je imala četiri dužine staze: rekreativnu od osam kilometara, kratku od 15 kilometara, dugu od 38 kilometara i ultra od 50 milja. Koprivnički klub imao je predstavnike u sve četiri.

Benyamin Vuk u utrci na 50 milja zauzeo je ukupno peto mjesto, dok je u kategoriji M30 bio treći. Ivana Merc i Matija Antolaš bili su dio utrke na 38 kilometara u kojoj je Antolaš bio 28. te 18. u kategoriji M30. I. Merc je, pak, zauzela ukupno 17. mjesto, a peto u kategoriji Ž40.

Vedran Veršić, trčeći 15 kilometara, na cilj je došao kao, ukupno gledajući, četvrti. U kategoriji M30 bio je treći. Dijana Radotović zauzela je ukupno 19. mjesto, a osmo u kategoriji Ž40, dok je Albert Rušak bio ukupno 71., a u kontekstu kategorije MS deseti. Među ženama, Dora Kovačić zauzela je ukupno 23. mjesto te četvrto u kategoriji ŽS. Sonja Rušak bila je 75. pogledaju li se ukupni rezultati, a 35 u kategoriji Ž40.

Vanja Rupčić bila je prva među ženama u rekreativnoj utrci, dok je Narcisa Jembrek zauzela 13. mjesto.

– Čestitke našim atletičarima na istrčanim utrkama s obzirom na to da su trčali na ekstremno visokoj temperaturi – poručuje klupsko vodstvo.

Foto: Atletski klub Koprivnica
Foto: Atletski klub Koprivnica
Foto: Atletski klub Koprivnica
Foto: Atletski klub Koprivnica

čitam...