24.6 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PARK PRIRODE

FOTO Koprivnički atletičari po ekstremnoj vrućini istrčali utrke Žumberak Traila, evo rezultata
F

Dora Kovačić zauzela je ukupno 23. mjesto te četvrto u kategoriji ŽS. Sonja Rušak bila je 75. pogledaju li se ukupni rezultati, a 35 u kategoriji Ž40.

Ne propustite

U Parku prirode Žumberak – Samoborsko gorje protekli vikenda održan je Žumberak Trail, međunarodna utrka na kojoj su nastupili i članovi Atletskog kluba Koprivnica.

Utrka je imala četiri dužine staze: rekreativnu od osam kilometara, kratku od 15 kilometara, dugu od 38 kilometara i ultra od 50 milja. Koprivnički klub imao je predstavnike u sve četiri.

Benyamin Vuk u utrci na 50 milja zauzeo je ukupno peto mjesto, dok je u kategoriji M30 bio treći. Ivana Merc i Matija Antolaš bili su dio utrke na 38 kilometara u kojoj je Antolaš bio 28. te 18. u kategoriji M30. I. Merc je, pak, zauzela ukupno 17. mjesto, a peto u kategoriji Ž40.

Vedran Veršić, trčeći 15 kilometara, na cilj je došao kao, ukupno gledajući, četvrti. U kategoriji M30 bio je treći. Dijana Radotović zauzela je ukupno 19. mjesto, a osmo u kategoriji Ž40, dok je Albert Rušak bio ukupno 71., a u kontekstu kategorije MS deseti. Među ženama, Dora Kovačić zauzela je ukupno 23. mjesto te četvrto u kategoriji ŽS. Sonja Rušak bila je 75. pogledaju li se ukupni rezultati, a 35 u kategoriji Ž40.

Vanja Rupčić bila je prva među ženama u rekreativnoj utrci, dok je Narcisa Jembrek zauzela 13. mjesto.

– Čestitke našim atletičarima na istrčanim utrkama s obzirom na to da su trčali na ekstremno visokoj temperaturi – poručuje klupsko vodstvo.

Foto: Atletski klub Koprivnica
Foto: Atletski klub Koprivnica
Foto: Atletski klub Koprivnica
Foto: Atletski klub Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Novi trener

Bivši Vatreni i legenda Rijeke preuzeo klupu križevačkog Radnika: Ne želim dovesti igrače koji će iskorištavati klub, već one koji žele raditi

Damir Milinović novi je trener Radnika Križevci, obznanjeno je to jučer na konferenciji za medije. Kako su iz kluba poručili...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×