Organizirano druženje u Čakovcu

FOTO Koprivničko-križevački braniteljii iz UDVDR dostojno predstavili županiju na najvećem druženju veterana rata u Hrvatskoj

Koprivnički veterani posebno su se istaknuli u stolnom tenisu i boćanju osvojivši treće mjesto, te u streljaštvu ''pogodivši'' šesto mjesto, kao i osmo mjesto u kuglanju. Nakon završetka natjecanja organizirana je zajednička večera za sve sudionike najvećeg braniteljskog natjecanja u državi.

10:52h
0
UDVDR Podružnica Koprivničko-križevačke županije // Foto: Veterani Kc

U subotu je Pedesetak članova UDVDR Podružnice Koprivničko-križevačke županije ove subote sudjelovalo je na 22. Državnom športskom natjecanju dragovoljaca i veterana Domovinskog rata u Čakovcu.

Kao i dosad, i ove godine okupilo se oko 1200 veterana Domovinskog rata iz 21 županije koji su se natjecali u osam sportskih disciplina: šah, boćanje, potezanje užeta, mali nogomet, stolni tenis, kuglanje, streljaštvo i pikado (žene).

Susret veterana započeo je velikim mimohodom svih natjecatelja ulicama Čakovca, postrojavanjem na središnjem gradskom trgu uz prigodni program, a veteransko državno natjecanje RH otvorio je Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

UDVDR Podružnica Koprivničko-križevačke županije na kraju uzbudljivog dana punog sportskih natjecanja osvojila je ekipno odlično 7. mjesto između 21 županijske Podružnice sudionika natjecanja.

Koprivnički veterani posebno su se istaknuli u stolnom tenisu i boćanju osvojivši treće mjesto, te u streljaštvu ”pogodivši” šesto mjesto, kao i osmo mjesto u kuglanju.
Nakon završetka natjecanja organizirana je zajednička večera za sve sudionike najvećeg braniteljskog natjecanja u državi.
Članovi koprivničke Podružnice zahvaljuju se Koprivničko-križevačkoj županiji koja im je omogućila sudjelovanje na ovom najvećem veteranskom susretu.