10.7 C
Koprivnica
Srijeda, 22. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
drže se tradicije

FOTO Koren i Ljubić simboličnim poklonima šarmirali kolegice i poručili da je svijet teško zamisliti bez postignuća koja su kreirale žene
F

Inače, nije na odmet napomenuti kako upravo žene čine većinu zaposlenih u Županiji

Ne propustite

Tradicije se treba pridržavati i toga je župan Darko Koren itekako svjestan pa je danas, povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, u pratnji zamjenika Ratimir Ljubić upriličio malo iznenađenja za sve djelatnice Županijske uprave.

– Međunarodni dan žena prilika je da se osvijesti kako su upravo žene ključan čimbenik u razvoju i boljitku društva, a borba za njihovu ravnopravnost na svim razinama još uvijek traje. Svijet je teško zamisliti bez postignuća koja su kreirale žene i zato je današnji dan prilika za iskazivanje zahvalnosti na svemu što činite – poručio je Koren kolegicama s posla.

Inače, nije na odmet napomenuti kako upravo žene čine većinu zaposlenih u Županiji, a sve njih Koren i Ljubić, osim riječima zahvale, darivali su i simboličnim poklonima.

Zahvalu na prijemu, uime svih djelatnica Županijske uprave, uputila je predstavnica županijske Podružnice Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske Vedrana Podnar.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

moda s ulica

Neodoljivim osmijehom i koketnom punđicom pokorila gradski korzo

Među brojnima koji su ovog vikenda šetali gradskim korzom bila je i ova prekrasna djevojka koja je svoju jednostavnu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti